Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek és beszélgessek társkeresőn, nekem azt hiszem nem megy?
Ennyi marhaságot!
Hogyne lenne idegen, ha első randit akarsz és neten kívül máshogy nem ismerkedsz?
Az, hogy hány match van, az mindegy, a szerelemhez 1 elég bőven,de hát ugye elsőre tinderen ismerkedni, nem tudom....
Nem azért írtam, hogy kevés matchem van, mert számomra ez probléma lenne. Csak szimplán megválogatom, hogy ki az, aki egyáltalán ténylegesen szóba jöhetne és ezt követően nyilván nem lesz sok lehetőségem.
Nyilván az is egyértelmű, hogy idegenek vagyunk egymás számára és ahhoz meg kell ismerni egymást, hogy ez ne így legyen. Viszont nekem ez furcsa és nem megy gördülékenyen, könnyen és igenis tartok tőle. Én még soha nem használtam ilyen appokat, vagy úgy egyáltalán soha nem beszélgettem ismeretlenekkel a neten, nem is találkoztam még így senkivel, tehát az egész teljesen új még számomra.
Azt nem gondolom, hogy nem lennék elég értelmes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!