Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti azt írjátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti azt írjátok, hogy minden nő azzal a pár sráccal beszélgessen a társkeresőkön, akik a legjobban bejönnek neki. Az átlagos nők is ezt csinálják, csak az igazán jóképűeknek írnak vissza. Mi lesz így az 5/10, 6/10, 7/10 -es férfiakkal?

Figyelt kérdés
Ők járjanak akkor jóval átlag alatti kinézetű lányokkal, mivel még az átlagos nők is csak jóképűekkel akarnak beszélgetni?
2020. máj. 28. 10:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
89%

Amíg pontozgatjátok magatokat, addig semmi!

Nő meg kinek mi a jóképű?

És elég sok csúnyább, nekem nem tetsző férfit látok szép nőkkel!

N27

2020. máj. 28. 10:12
 2/29 anonim ***** válasza:
90%
Miért van az, hogy az utcán viszonylag sok átlagos, vagy akár átlag alatti férfit is látok csinos, helyes nőkkel az oldalukon?
2020. máj. 28. 10:17
 3/29 anonim ***** válasza:
71%
Mert ők természetes módon ismerkedtek meg, nem egy húspiacon gondolom. A társkereső teljesen más tészta mert ott 50 férfi áll sorban a nők előtt és válogathatnak kedvükre. Kicsit szerencsejáték feelingje van ahol mindig várják a jobbat.
2020. máj. 28. 10:20
 4/29 anonim ***** válasza:
94%

Így van, mindenki azzal beszélgessen, ismerkedjen, akivel szeretne.

Fel kéne fogni, hogy mindenki a saját boldogságáért felelős és senki nem fog szánalomból vagy jótékonykodásból összejönni olyannal, aki nem tetszik neki.

5/29 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es.

Képzelj el 100 véletlenszerűen kiválasztott 24 éves nőt. Nagyjából tedd őket külső alapján sorrendbe. Tudom, mindenkinek más, hogy ki mennyire szép, de nagyjából sorrendbe lehet tenni.

Most képzelj el 100 véletlenszerűen kiválasztott 27 éves férfit. Tegyük őket is külső alapján sorrendbe. Tudom, van, akinek egy srác a 82., másnak a 91. lesz, nem ez a lényeg.

A lényeg az, hogy az 50. körüli lányok nem az 50. körüli férfiakkal akarnak beszélgetni, hanem legalább a 80. legszebb férfival.

Veled ellentétben amúgy én pont azt figyeltem meg inkább, hogy sok helyes arcú fiú jár nem szép lánnyal.

6/29 anonim ***** válasza:
81%

Nyuszika, te is az elérhető legjobb nővel jönnél össze.

Kit érdekel, mi lesz velük. A párkapcsolat nem a máltai szeretetszolgálat.

2020. máj. 28. 10:21
 7/29 A kérdező kommentje:
Pontosabban a 20. legszebb férfival, úgy értettem, hogy alulról a 80.
2020. máj. 28. 10:21
 8/29 A kérdező kommentje:
Amit az imént leírtam, arra írja sok férfi itt jogosan, hogy a nők nem a saját ligájukban játszanak a társkeresőkön, hanem a saját szintjüknél jobbat akarnak.
2020. máj. 28. 10:23
 9/29 anonim ***** válasza:
85%
Nin olyan, hogy "jogosan". Ezt kéne már felfogni végre. Ha talál, akkor máris "jogos".
2020. máj. 28. 10:28
 10/29 A kérdező kommentje:
Most érzem, hogy nagyon kapni fogok itt a nőktől. :DDD
2020. máj. 28. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!