Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti azt írjátok, hogy minden nő azzal a pár sráccal beszélgessen a társkeresőkön, akik a legjobban bejönnek neki. Az átlagos nők is ezt csinálják, csak az igazán jóképűeknek írnak vissza. Mi lesz így az 5/10, 6/10, 7/10 -es férfiakkal?
Egyrészt mindenkinek más jön be, nekem pl. egyik barátnőmmel sem egyezik az ízlésem pasik terén.
Másrészt minden nő más kvalitásokat keres egy partnerben, van, akinek a külső a legfontosabb, van, akinek a hobbi, a foglalkozás, a pénz vagy a belső értékek, a családi helyzete stb.
Nem értem, miért a külsőt vesszük alapul a "szint" tekintetében, mikor annyi minden más különbség létezik az emberek között.
Nekem van olyan ismerősöm, aki társkeresőn jött össze egy külsőre totál átlagos pasival.
Másrészt ha most egy nőre ráír egy jóképű pasi, aki tetszik neki, miért ne írna neki vissza? Te nem írnál vissza, ha rád írna egy 10/10-es csaj? Leülnél a s-ggedre, hogy hát inkább meghagyom ezt a jobb csávóknak? :D
25.
Statisztikából tanultuk, hogy létezik átlagtól való eltérés, de még átlagtól való átlagos eltérés is.
Magyarul egyetlen esetből ne akarj nagy következtetéseket levonni. Ha van már 10, 50, 100 mintád, azokból le lehet.
#27 Nem, az, hogy időlegesen megkapod, vagy inkább ők téged, nem ugyanaz, hogy hosszútávra. A probléma inkább az, hogy meg se kapod, de nem vagy hajlandó szóba állni átlagossal, csakazértsem, mert neked ez jár.
Az átlagférfinek meg még átlagnő sem jár, mert "nehogymá', hát mit képzel ez magáról? "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!