Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti azt írjátok, hogy minden nő azzal a pár sráccal beszélgessen a társkeresőkön, akik a legjobban bejönnek neki. Az átlagos nők is ezt csinálják, csak az igazán jóképűeknek írnak vissza. Mi lesz így az 5/10, 6/10, 7/10 -es férfiakkal?
"A nők mindig a náluk jobb férfiakat akarják. Ebben mi az új?"
A férfiak meg bombanőket.
AMúgy meg baromság ez az egész, mindenféle pasinak van párja, a rondáknak is. Fel kéne emelni a s.ggeteket és kimenni az utcára körülnézni.
Fordítsuk meg a kérdést. Mi lenne ha mindenki mindenkivel leállna legalább 1-2 napi trécselésre? Vajon akkor hirtelen bejönne a nőknek az a férfi akit gyenge átlagnak tituláltak korábban (értsd 10/5 mert ez fölött azért kell hogy legyen egyéb gond is az illetővel ha soha senkinek nem kell)? Vagy mivel az online térben továbbra is legfeljebb képeket látnak egymásról minden úgy maradna ahogy van? Mert én inkább erre gyanakszom. Vagy mindenki járjon erőltett randira hátha élőben mégis megtetszik a pasi? Mert ugyan erre van egy kis esély a mimika hang illat stb miatt amit egy kép nem adhat át de azért jellemzően már egy képből is sok mindenre lehet következtetni. Tehát valószínűleg a randi már eleve sikertelenségre lenne kárhoztatva.
Hány elutasítás után hagyná abba mindenki a társkeresőzést? Mennyi elpocsékolt idő lenne?
Én nem keresek a neten mert az egész hideg és direkt én meg a természetességet szeretem. Viszont aki mégis az ne panaszkodjon már állandóan. Aki felmegy egy társkeresőre az bizony elfogadja a tényt hogy kvázi egy rögtön ítélő bíróság elé kell állnia ahol csak az a pár mondat és néhány kép számít.
Amúgy meg abból a szempontból is fura a gondolatmeneted, hogy szerintem az senkinek sem esik jól vagy örül neki, ha bárki szánalomból, amolyan ha nincs ló, jó lesz a szamár is alapon jön össze vele. Vagy legalábbis nekem ez nem lenne jó.
Én is egy éve egyedül vagyok, 33 évesen, egy válás után, csinos, sportos vagyok, igaz nem társkeresőzöm, de nem dőlök a kardomba, hogy már egy éve egyedül élek.
17.
Duplán megszopatja magát, mert ha Tinderen kell neki ismerkedni, akkor ennyire nincsenek barátai, ismerősi köre, ennyire nem jár el otthonról. Ezek viszont megint olyan dolgok, amik nem igazán jönnek be a legtöbb nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!