Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi volt a legnagyobb női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnagyobb női hisztiroham amit a fejedhez vágtak?

Figyelt kérdés

Meséljetek srácok, ki mit szokott kapni a kedvesétől amikor épp nem jó passzban van. :)

Szavazás

Veszekedtetek e már a párotokkal, apróságokon.

És volt e már szakítás ez miatt.

2020. szept. 30. 09:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Amikor épp volt kapcsolatom, nem voltak ilyenek. Egyrészt alapvetően értelmesebb nőkkel voltam, másrészt konfliktuskerülő személyiségem van (extrém módon), így bárkire ráhagyok mindent, inkább hazudok vagy sunnyogok, csak ne legyen bántás, sértés, támadás a vége. De általában inkább a taktikus és igen hatásos "megelőzés" híve vagyok. Ha valaki így "hisztizik" úgymond az már egy tünete egy másik dolognak ami elkerülhető.
2020. szept. 30. 12:42
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

Kezdem cikinek érezni, hogy 15 év házasság után nincs ilyen élmémyem.

Mi általában megbeszéljük a dolgokat, maximum apróbb vita van.

Egyszer dobott a fejemhez egy narancsot, de az poénból volt.

2020. szept. 30. 13:31
 13/17 A kérdező kommentje:

Mondjuk ezek amiket itt leírtatok néhányan az igen komoly dolgok.

A megcsalás, a féltékenység az igen kapcsolatromboló hatású.

Én azt mondom jó ha van vita, meg egymás baszogatása, mert akkor még szeretik egymást a felek. De ha már nincs basztatás, mindenki finoman szólva szarik rá mit csinál a másik az már nem túl jó.

2020. szept. 30. 14:08
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
A baszogatás és a vita két teljesen külön fogalom. A vitának van egy közös célja és a másikat meghallgatjuk, ezzel szemben a baszogatásnak csak a célja, hogy a másik rosszul érezze magát.
2020. szept. 30. 14:15
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen ez teljesen így van. És olykor megesik.
2020. szept. 30. 21:52
 16/17 BeefEater ***** válasza:
100%
Költöztünk és a közművek átíratását intéztem telefonon. Miközben az ügyintézővel beszéltem elkezdett hisztizni, hogy ez a költözés csak neki fontos és hogy én nem segítek semmit.
2020. okt. 1. 15:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát ha én basztatnám a párom olyanokkal, amiket itt leírtak (pl cipőkopogás egy munkahelyen), szerintem páros lábbal rúgna ki, ahogy én is őt, ha azon kezdene őrjöngeni, hogy pl 5-10 perces cigiszünetre általában a férfi kollégákkal megyek ki. Ha mindezeknek az lenne az indoka, hogy “hát de ez kell, ezzel éreztetem, hogy szeretlek és érdekel, mit csinálsz”, hát nem tudom, melyikünk fulladna meg előbb a kínjában nevetés közben. Mert ezek nem egészséges dolgok, hanem a beteges féltékenység jelei.
2020. okt. 4. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!