Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd egyre jobban tetszeni VV (6) Zsófi. Egészen szimpatikusnak és szeretni valónak találom pedig sokszor a falra másztam a rengeteg sírásától és hisztirohamától. Nektek mi a véleményetek róla?
Bejön a személyisége vagy a külsője, melyik tetszik inkább?
Ha nem ő akkor számotokra melyik a legszimpatikusabb lány odabent (Viki, Iza, Teo)?
Értelemszerűen azokhoz szól a kérdés akik nézik a műsort így felesleges arról kommentelni mekkora ratyi, megrendezett vagy szánalmas. Ezeket én is nagyon jól tudom de attól még szórakoztat.
Drótból szebbet hajtok szerintem.
Nem nézek ilyen moslék műsorokat, szóval nem tudok nyilatkozni a többi felsorolt személyről sem. De abból kiindulva, hogy valóvilágban szerepel a személyiségében sok vonzót biztosan nem találnék.
infantilis a korához képest és eléggé naiv,mintha folyamatosan csodálkozna,de a bent lévő lányok közül még ő a legjobb.
viki kövér,szó szerint már ragyás a rengeteg gluténtól és a tejtől.
iza egy trágár,pocakos paraszt pitsa.
teonak meg a feje jó lenne,de testileg kövér formátlan szétfojt és abból a kevés megnyilvánulásából amikor képen van lejön,hogy rosszindulatú.
de a mostani vv tudtommal pont erre ment ki,hogy gyűlölet show legyen,mint a mónika,vagy a balázs só,ezért választottak be olyan karaktereket akik ellenszenvet keltenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!