Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl ezt az időszakot, mit tudnék tenni ezellen az érzés ellen?
Tavaly januárban lett vége egy közel 2 éves kapcsolatomnak, azóta nem volt barátom. Előtte elég sokáig nem volt, illetve minden "kapcsolat" csak pár hónapig tartott, de soha nem depiztem amiatt, hogy nincs senkim. Akár egy hétig is elvoltam úgy, hogy nem szólt hozzám senki.
A szakítás óta viszont egyszerűen nem tudok magamhoz térni. Ha 10 percig nem szól hozzám valaki (valamelyik csevegős appon, vagy élőben), úgy érzem, megőrülök!
Ismerkedni ismerkedek, amennyire lehetőségem van rá, de nem találok senkit, aki megfogna...
Illetve az elmúlt 4 hónapban találkozgattam valakivel, aki nagyon is megfogott, de pár hete elég egyértelművé vált, hogy csak a testem kell neki, így már nem beszélek vele.
Dolgozom, heti ötször járok edzeni és a húgommal viszonylag sok időt töltök együtt, de pl. hétvégente kb mindig itthon vagyok egyedül. Óriási hisztirohamok törnek rám ilyenkor és nem tudok ellenük mit tenni. Óriási krokodilkönnyek folynak a szememből és megszakad a szívem.
Közeli barátaim nem nagyon vannak itt, mert az egyetem után mindenki elment (én a kapcsolatom miatt maradtam itt). Akikkel jobb a kapcsolatom, elég más stílust képviselnek, mint én, így koncertekre, ahová szívesen járnék, senki nem jön velem. Tehát korlátozottak a lehetőségeim. Néha elmegyek egyedül, de így még soha nem ismerkedtem meg senkivel. Szüleimmel jó a kapcsolatom, de az ország másik végében élnek.
Közel vagyok a 30-hoz, nagyon szeretnék egy állandó embert az életembe, aki hasonló hozzám, de annyira reménytelennek érzem. Elég válogatós vagyok a férfiak terén és a kétségbeesésem még annyira nem nagy, hogy bárkivel összekössem magam…
Fél év múlva tervezek a fővárosba költözni, ott akad 1-2 barátom, akivel talán tudok olyan helyre járni, ahol számomra vonzó férfiakkal is ismerkedhetek, de az még olyan messze van. Addig begolyózok.
Az érzem, hogy vesztegetem a drága időmet és egy helyben áll az életem. Nincsenek új tapasztalatok, napról napra élek kb. a semmiért/senkiért. Tudom, illetve remélem, hogy a költözéssel jön a változás (szóval az eszembe sem jut, hogy ártsak magamnak, vagy hasonló), csak valahogy bírjam ki addig.
Biciklit tervezek venni, hogy ha jön a jó idő, azzal lefoglalhassam magam, az mindig feldob, de az is csak ideig-óráig fog beválni, mert ha nincs kivel megosztani, semmi értelme. Jártam ingyenes önvédelem tanfolyamra is, de nem olyan könnyű úgy barátot szerezni, ha mindenki a legjobb barátnőjével érkezik és csak vele beszél stb. Szóval próbálkozom, de meg vagyok lőve. :)
Bárkinek bármi tanácsa, hogy hogyan rendezzem ezt magamban? Mi a fenét mondogassak az agyamnak, hogy jobb legyen?
Lehet, hogy az első hallásra kicsit furcsának tűnik a számodra, de az állandó ember és biztos pont az élededben Te vagy. Egy értékes személy vagy, és célszerű olyan dologgal foglalkoznod, amit örömet okoz a számodra, és valamilyen hasznos dolgot, célt valósítasz meg vele. Ez azért is jó, mert ez elsősorban tőled függ. Az elmédet, képességeidet így olyan dolgokkal tudod lekötni, ami hasznos és megvalósítható a számodra. Jó lesz a hangulatod, lesz életcélod, ezáltal többen felfigyelnek rád, akár az is, aki neked is megfelel.
Annak több oka van, hogy miért nehéz jó kapcsolatot találni. Sajnos igazad van, hogy a lehetőségek korlátozottak. Magyarország manapság egyre kevésbé élhető, sok normális ember már elmenekült az országból. Bizalmi, erkölcsi válság van, felborult az értékrend. Mivel az állam a becsületes embereket nem értékeli megfelelően, azok nap mint nap többnyire csaknem rabszolgaként robotolnak, hogy meg tudjanak élni, és párkapcsolatra kevesebb idejük marad (vagy ez is megrontja a magánéletüket). A becsületes embereken élősködők (tolvajok, korrupt csalók, szélhámosok) több idővel rendelkeznek, soka foglalkoznak magukkal, luxusban élnek, és vonzónak tűnhetnek a számodra is, viszont könnyen meg is téveszthetnek könnyű és kényelmes életet ígérve, becsaphatnak, kihasználhatnak, hiszen az alapfilozófiájuk az uralkodás és mások alárendelése, megkárosítása, ezért a legvalószínűbb, hogy Magyarországon ilyen rövid kapcsolatok is követhetik egymást, különösen ha igényes vagy (hiszen aki becsületes, keményen dolgozik, az kevésbé fog feltűnni a számodra, és kevésbé hozzáférhető). Ennek fényében (és ellenére) sok sikert és szerencsét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!