Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnénk ez ellen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnénk ez ellen az érzés ellen?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom túltenni magam az exemen! Azért szakítottunk, mert azt hittem megcsalt és én is megcsaltam őt, de kiderült hogy nem csalt meg, de megtudta hogy én igen és elhagyott! De én már nagyon bánom amit tettem és érzem hogy szeretem Őt, de nem akar megbocsátani! 1 hónapja szakítottunk, és láttam hogy flörtölt más nőkkel és nagyon rosszul esett! Úgy érzem azok a nők nem vehetik el a Szerelmemet mert Ő az enyém és szeret és megbántam mindent és ha megbocsátana újra boldogok lehetnénk! De mindig elzavar!

És úgy érzem az lenne ha legjobb ha megölném vagy elrabolnám mert akkor senki nem vehetné el tőlem!

Mit tegyek??

24L

2013. nov. 26. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Te sem szeretheted annyira, hogy egy pletyka miatt "ha ő is te is" megcsaltad...
2013. nov. 26. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne öld, meg és ne rabold el.

Határozottan állj elé mond neki, hogy csak 2 percet kész, semmi többet.

Mond el neki, hogy tudod, hogy mekkorát hibáztál, és hogy mennyire megbántottad. Őszintén megbántad és szeretnéd a bocsánatát kérni.

2013. nov. 26. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne öld meg, és ne rabold el.

Semmit ne tegyél.

2013. nov. 26. 19:27
 4/9 A kérdező kommentje:

De szeretem..

Azt hittem a barátnőmben megbzhatok aki ezt mondta:( de kiderült összetévesztette a barátomat egy másik sráccal...

2013. nov. 26. 19:27
 5/9 A kérdező kommentje:

De olyan rossz őt más nőkkel látni...

2: már többször próbáltam.....de sosem hallgatott meg..

2013. nov. 26. 19:31
 6/9 Tarnolf ***** válasza:

Na most úgy tűnik, hogy vagy bolond vagy, vagy jó úton tartasz felé. Megölni? Elrabolni? Eszednél vagy?

Meg oké, hogy szerelmes vagy, de MÁR nem a tiéd.

Mégis mit gondoltál, hogy majd megcsalod és elmondod, hogy azért,mert azt hitted, hogy ő is megcsalt és tárt karokkal fogad vissza, a dolog meg tisztázva?

Nem így megy ez, itt már gondok voltak, ha Te nem bíztál benne, akkor miből gondolod, hogy ő majd bízni fog benned?

Amit írtam ne vedd rossz néven, nem lecseszni akartalak, de ne várj megváltásra amikor te hibáztál hatalmasat. :(

Valahogy lépj túl rajta, van még sok-sok más csávó, de tanulj a hibáidból.

Muszáj lennie kölcsönös bizalomnak, mert ide vezet ha nincs.

A párod valószínűleg bízott benned,de te összetörted lelkileg. Ilyet ne tégy többé még akkor se ha veled megteszik.

2013. nov. 26. 19:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem veszem rossz néven mert igazad van:( de nekem nem kell más és érzem hogy minden percben meghalok bennt mert hülye voltam. . ő pedig más nőkkel enyeleg, engem meg 2 év után meg se hallgat....
2013. nov. 26. 19:41
 8/9 Tarnolf ***** válasza:

Valahogy kapd el az utcán, és mint már írták, mondd, hogy csak 2 percet rabolnál az életéből. Elmondod, hogy hibáztál és, hogy sajnálod, de arra ne számíts, hogy visszafogad és ne könyörögj.

Talán (és remélem), megkönnyebbülsz egy kicsit. Viszont idő kell, hogy lelkileg felgyógyulj teljesen és talán sose felejted el, de túl kell lépned, fiatal vagy, ott az egész élet előtted. :D Tudom, tenni sokkal nehezebb, mint mondani, de mégis ezt látom megoldásnak. :)

Láttam egy előző kommentedben, hogy barátnőd mondta el neki a dolgot. Hát azért azt se hidd el 100%-ban, hogy összetévesztette mással.

Szerintem elég gyenge érv. De ezzel szemben ne tegyél semmit, csak vigyázz mit mondasz el és kinek. Meg amúgy is, ezt senkinek nem kellett volna elmondanod (tudom, ki kell beszélni a problémákat, nekem is könnyebb utána :D), de a barátnődnek meg főleg nem kellett volna továbbadnia. :/

Legközelebb, ha valami baj van, írd ki egy lapra vagy ilyesmi aztán lapot dobd ki és kész, majdnem olyan, mintha elmondtad volna valakinek. :)

2013. nov. 26. 19:49
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Nagyon nehéz úgy érzem szép lassan megöl...

2013. nov. 26. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!