Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi volt a legnagyobb női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnagyobb női hisztiroham amit a fejedhez vágtak?

Figyelt kérdés

Meséljetek srácok, ki mit szokott kapni a kedvesétől amikor épp nem jó passzban van. :)

Szavazás

Veszekedtetek e már a párotokkal, apróságokon.

És volt e már szakítás ez miatt.

2020. szept. 30. 09:56
A kérdező szavazást indított:
Igen!
Nem!
Igen és szakítottunk!
Igen, és megbeszéltük!
20 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
A legjobb technika, hogy hagyod, hogy veszekedjen, majd félóra múlva rákérdezel, hogy miért kezdte el. Ha elég kicsi volt az ok, akkor nem fog emlékezni:)
2020. szept. 30. 10:00
 2/17 anonim ***** válasza:
14%
Az első ilyennél páros lábbal távolitom el az illetőt, nem érdekel miért csinálja. Ne...csinálja. éljen a lehetőséggel h kommunikálhat velem.
2020. szept. 30. 10:08
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb nem is a páromtól volt; egy olyan nőtől, akit még a legnagyobb jóindulattal sem neveznék többnek, mint haver, jött egy sor számonkérés, amikor azt gondoltam, hogy van barátja. Gondolom rosszul esett a feltételezés.
2020. szept. 30. 10:13
 4/17 anonim ***** válasza:
27%
2020. szept. 30. 10:32
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Féltékenykedés. Nagyon brutál mód kibordult a semmin, például új munkahelyen bejelöltem a kezdő tréning után pár kollégát és volt benne nő is... és ez csak egy volt. Sosem adtam okot pedig rá.
2020. szept. 30. 11:16
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

-Ugye szép az a lány?

-Hol? Melyik?

-Miért érdekel ennyire?

2020. szept. 30. 11:23
 7/17 A kérdező kommentje:
Tőlem kérdezed 6 os?
2020. szept. 30. 11:29
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez egyike a volt barátnőmmel folytatott zseniális párbeszédeknek. :D
2020. szept. 30. 11:31
 9/17 anonim ***** válasza:
96%

Hajaj... :D

Épp munkában voltam, és pár kollégámmal lementünk kávézni a munkahelyi büfébe. (A munkahelyünkön kb. 80 %-ban nők dolgoznak, így a kávézós banda nagyobb része is csajokból állt.)

Felhív a barátnőm, és ahogy felveszem, meghallja a munkatársnőim beszélgetését meg a magas sarkú cipőik kopogását. Barátnőm egyből behisztizett, hogy én ott biztos flörtölgetek a munkatársnőimmel, és ennyire nem tisztelem őt, és megbízhatatlan vagyok, és ezek után ne csodálkozzak, ha ő tovább tartja a kapcsolatot az exével, akivel úgyis annyira gazdag, közös múltjuk van... (Ja, a poén az egészben, hogy ő közben eljárogatott az "exszel" ilyen-olyan társaságba meg iszogatni, amit én utólag tudtam meg. :D )

2020. szept. 30. 11:33
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

Cipők voltak. :)

Már kimentem a lakásból, de záporoztak utánam a cipők. Fogalmam sincs, hogy mi váltotta ki. Az ilyen veszekedéseknek nincs valódi okuk, ezért nem tudok rájuk emlékezni.

2020. szept. 30. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!