Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb női hisztiroham amit a fejedhez vágtak?
Meséljetek srácok, ki mit szokott kapni a kedvesétől amikor épp nem jó passzban van. :)
Szavazás
Veszekedtetek e már a párotokkal, apróságokon.
És volt e már szakítás ez miatt.
#1 Ez sem rossz megoldás:
-Ugye szép az a lány?
-Hol? Melyik?
-Miért érdekel ennyire?
Hajaj... :D
Épp munkában voltam, és pár kollégámmal lementünk kávézni a munkahelyi büfébe. (A munkahelyünkön kb. 80 %-ban nők dolgoznak, így a kávézós banda nagyobb része is csajokból állt.)
Felhív a barátnőm, és ahogy felveszem, meghallja a munkatársnőim beszélgetését meg a magas sarkú cipőik kopogását. Barátnőm egyből behisztizett, hogy én ott biztos flörtölgetek a munkatársnőimmel, és ennyire nem tisztelem őt, és megbízhatatlan vagyok, és ezek után ne csodálkozzak, ha ő tovább tartja a kapcsolatot az exével, akivel úgyis annyira gazdag, közös múltjuk van... (Ja, a poén az egészben, hogy ő közben eljárogatott az "exszel" ilyen-olyan társaságba meg iszogatni, amit én utólag tudtam meg. :D )
Cipők voltak. :)
Már kimentem a lakásból, de záporoztak utánam a cipők. Fogalmam sincs, hogy mi váltotta ki. Az ilyen veszekedéseknek nincs valódi okuk, ezért nem tudok rájuk emlékezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!