Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy vannak olyan férfiak, akik elfogadják a feleségüktől vagy az élettársuktól, hogy segít nekik fizikai munkákat végezni a ház körül? Sőt el is várja?
Figyelt kérdés
Pl fahordás
Nem személyes érintettség, de kíváncsivá tett, hogy ki hogyan vélekedik
2020. szept. 15. 20:45
1/20 anonim válasza:
Borzalom, nem találok szavakat.
2/20 anonim válasza:
Az lenne normális, hogy ülök és nézem? Amiben tudok, segítek, egy csapat vagyunk.
3/20 anonim válasza:
Férfi ilyet nem csinál és nem vár el. Csak azok, akik csupán a személyigazolványukban azok.
4/20 anonim válasza:
Ha nekem sincs más dolgom (takarítás, mosás,munka,tanulás stb) akkor magamtól felajánlanám a segítségem, vagy ha ő kér meg rá, tuti nem mondok nem-et, nem is lenne normális dolog. De ne legyen szerintem ez elvárás a másik felé. Fordított esetben én sem erőszakolom rá sem a főzést, sem a takarítást. Az megint más tészta ha el vagyok havazva, vagy este érek haza az egyetem miatt és megkérem, hogy teregessen ki, de alap esetben nem várom el, neki is megvan a saját dolga.
5/20 anonim válasza:
Ja, de nálunk nincsenek puncis meg kukis feladatok, csak simán feladatok.
2020-ból írtam.
6/20 anonim válasza:
Miert ne tehetne ilyet egy nő ?
Ferjem el nem várta sosem, de együtt gyorsabban megoldjuk és marad idő egymasra is, a hazimunkába ő is reszt vesz, együtt minden könnyebb és gyorsabb ;)
7/20 anonim válasza:
Nőként kérdezem: itt most az a gond, hogy konkrétan elvárás, a nő pedig magától nem venne részt ebben? Vagy micsoda?
Egyébként én is elvárom, hogy segítsen a házimunkában, pedig egyikünk se élvezetből csinálja. Innentől teljesen természetes, hogy ketten hordjuk be a fát. Semmilyen fizikai akadálya nincs.
8/20 anonim válasza:
Az elfogadással semmi problémám. Együtt építkezünk, van két kezem, tudok én is segíteni attól, hogy nő vagyok.. sőt.. egyenesen büszke lennék rá, hogy segítettem.. Az elvárások viszont ellenségei egy kapcsolatnak.
9/20 anonim válasza:
Igaz, az elvárás más, de feltételezem, nem egy náci a férj, hogy direktbe szívassa a feleségét.
10/20 anonim válasza:
Én szoktam fát hordani,sőt a gyereket is befogom.Nem halt bele egyikünk sem.A férjem meg jobban főz,mint én,és mindent megcsinál a ház körül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!