Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy vannak olyan férfiak, akik elfogadják a feleségüktől vagy az élettársuktól, hogy segít nekik fizikai munkákat végezni a ház körül? Sőt el is várja?

Figyelt kérdés

Pl fahordás

Nem személyes érintettség, de kíváncsivá tett, hogy ki hogyan vélekedik

2020. szept. 15. 20:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%
Borzalom, nem találok szavakat.
2020. szept. 15. 20:48
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Az lenne normális, hogy ülök és nézem? Amiben tudok, segítek, egy csapat vagyunk.
2020. szept. 15. 20:49
 3/20 anonim ***** válasza:
14%
Férfi ilyet nem csinál és nem vár el. Csak azok, akik csupán a személyigazolványukban azok.
2020. szept. 15. 20:50
 4/20 anonim ***** válasza:
25%
Ha nekem sincs más dolgom (takarítás, mosás,munka,tanulás stb) akkor magamtól felajánlanám a segítségem, vagy ha ő kér meg rá, tuti nem mondok nem-et, nem is lenne normális dolog. De ne legyen szerintem ez elvárás a másik felé. Fordított esetben én sem erőszakolom rá sem a főzést, sem a takarítást. Az megint más tészta ha el vagyok havazva, vagy este érek haza az egyetem miatt és megkérem, hogy teregessen ki, de alap esetben nem várom el, neki is megvan a saját dolga.
2020. szept. 15. 21:00
 5/20 anonim ***** válasza:
85%

Ja, de nálunk nincsenek puncis meg kukis feladatok, csak simán feladatok.

2020-ból írtam.

2020. szept. 15. 21:02
 6/20 anonim ***** válasza:
84%

Miert ne tehetne ilyet egy nő ?

Ferjem el nem várta sosem, de együtt gyorsabban megoldjuk és marad idő egymasra is, a hazimunkába ő is reszt vesz, együtt minden könnyebb és gyorsabb ;)

7/20 anonim ***** válasza:
82%

Nőként kérdezem: itt most az a gond, hogy konkrétan elvárás, a nő pedig magától nem venne részt ebben? Vagy micsoda?

Egyébként én is elvárom, hogy segítsen a házimunkában, pedig egyikünk se élvezetből csinálja. Innentől teljesen természetes, hogy ketten hordjuk be a fát. Semmilyen fizikai akadálya nincs.

8/20 anonim ***** válasza:
55%
Az elfogadással semmi problémám. Együtt építkezünk, van két kezem, tudok én is segíteni attól, hogy nő vagyok.. sőt.. egyenesen büszke lennék rá, hogy segítettem.. Az elvárások viszont ellenségei egy kapcsolatnak.
2020. szept. 15. 21:03
 9/20 anonim ***** válasza:
75%
Igaz, az elvárás más, de feltételezem, nem egy náci a férj, hogy direktbe szívassa a feleségét.
2020. szept. 15. 21:07
 10/20 anonim ***** válasza:
89%
Én szoktam fát hordani,sőt a gyereket is befogom.Nem halt bele egyikünk sem.A férjem meg jobban főz,mint én,és mindent megcsinál a ház körül.
2020. szept. 15. 21:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!