Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy vannak olyan férfiak, akik elfogadják a feleségüktől vagy az élettársuktól, hogy segít nekik fizikai munkákat végezni a ház körül? Sőt el is várja?

Figyelt kérdés

Pl fahordás

Nem személyes érintettség, de kíváncsivá tett, hogy ki hogyan vélekedik

2020. szept. 15. 20:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%
Miért kell amúgy mindenkit lepontozni? mert elviekben nem egyezik a nézetünk? ahány ház annyi szokás, akik a kapcsolatban élnek, azoknak kell, hogy megfeleljen a dolog, ennyi...
2020. szept. 15. 21:12
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Nagyom falusi özvegy 85 éves asszony egész életében fizikai munkát végzett,de hagyjuk őt. Van 2 lánya 2 veje, 2 lány 2 fiú unokája a 2 lány unoka férjezett. Vett 10m3 fát télre. Férfiak fűrészeltek hasították, nők pedig hordták aki ráért. Vicces hasznos munka szégyen (lepontozók szerint) de fizetni a kondi teremben menő:))
2020. szept. 15. 21:39
 13/20 anonim ***** válasza:
20%

Tgk sofőrként sok helyen megfordulok, sok családi házas részen látom hogy nők vágják a füvet (nálunk ffi munka) hordják a fát szenet. Itt nem elvárás nem elvárás meg kell csinálni mert megfagynak télen:). Közös szabadban végzett munka kapcsolat építő. Szerintem.

Volt főnököm volt feleségén nevetett a fél cég 2010es árvízkor kollégák főnöknek homokzsákoltak(patak parthoz közel lakik) a felesége kijött,hogy fog ő menni fodrászhoz:))

2020. szept. 15. 21:45
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

Én is nő vagyok, és segítek a férjemnek a ház körüli fizikai munkában, ha bírom, miért ne tenném?

Ő megfőz, takarí, kimos, ha kell.

Nyilván nem emelek olyat, amit nem bírok el fizikailag, de a fahordás még 50 kilósan is menne, ha kellene. Amikor gyerek voltam, akkor is segítettem a fa behordásában otthon.

2020. szept. 15. 22:02
 15/20 anonim ***** válasza:
63%

Nálunk mindig is ez volt a normális, hogy együtt csináltuk ezeket. Most pl felújítottuk a házunkat, én is részt vettem benne, nyilván nem azt a részét csináltam, ami fizikai erőt igényel (mivel egy 50 kilós nő vagyok, ez annyira nem megy), de pl. festettem, meg ilyesmi dolgokat én csináltam. De már anyáméknál is együtt ment mindig is a fahordás, kerti munkák.

Nálunk nincs is női meg férfi munka, mindenki csinál mindent. Női munkából amúgy sokkal több van egy ház körül, lakásban pláne, szép lenne, ha eszerint osztanánk el...

2020. szept. 15. 22:15
 16/20 anonim ***** válasza:
51%
Miert? Egy no betonozni is tud. De elvaras nem lehet, csak kozos munka.
2020. szept. 16. 00:27
 17/20 anonim ***** válasza:
70%
Együtt újítottok fel a házunkat a férjemmel, amit fizikailag bírtam, azt mind csináltam. Sittet is pakoltam, betonoztam is. Sőt- kapaszkodj meg- még a 10 és 12 éves gyerekeinkk is cipekedtek, festettek, csiszoltak. Illegális gyerekmunka :)
2020. szept. 16. 08:23
 18/20 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk alap, hogy amit tudunk, közösen csinálunk. Ő is kiveszi a részét a hagyományosan női munkából én is kiveszem a sajátom a hagyományosan férfi munkából. Hol az egyik több - hol a másik, de arról szól a kapcsolat hogy támogassuk, segítsük egymást és teljesen természtes, hogy ilyen alapvető dolgokat "elvárunk" egy kapcsolatban, hisz mégis mi értelme kapcsolatban lenni olyasvalakivel, aki után mindent neked kell csinálni? :S
2020. szept. 16. 08:47
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Hogy elfogadják, vagy elvárják ezt.
2020. szept. 16. 13:39
 20/20 anonim ***** válasza:
61%
Persze,hogy hordom én is. Ahogy füvet is nyírok, glettelek,festek ha kell.Ő is mosogat, berakja a mosógépet, takarít. Közösen csináljuk a dolgokat.
2020. okt. 13. 12:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!