Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy vannak olyan férfiak, akik elfogadják a feleségüktől vagy az élettársuktól, hogy segít nekik fizikai munkákat végezni a ház körül? Sőt el is várja?
Pl fahordás
Nem személyes érintettség, de kíváncsivá tett, hogy ki hogyan vélekedik
Tgk sofőrként sok helyen megfordulok, sok családi házas részen látom hogy nők vágják a füvet (nálunk ffi munka) hordják a fát szenet. Itt nem elvárás nem elvárás meg kell csinálni mert megfagynak télen:). Közös szabadban végzett munka kapcsolat építő. Szerintem.
Volt főnököm volt feleségén nevetett a fél cég 2010es árvízkor kollégák főnöknek homokzsákoltak(patak parthoz közel lakik) a felesége kijött,hogy fog ő menni fodrászhoz:))
Én is nő vagyok, és segítek a férjemnek a ház körüli fizikai munkában, ha bírom, miért ne tenném?
Ő megfőz, takarí, kimos, ha kell.
Nyilván nem emelek olyat, amit nem bírok el fizikailag, de a fahordás még 50 kilósan is menne, ha kellene. Amikor gyerek voltam, akkor is segítettem a fa behordásában otthon.
Nálunk mindig is ez volt a normális, hogy együtt csináltuk ezeket. Most pl felújítottuk a házunkat, én is részt vettem benne, nyilván nem azt a részét csináltam, ami fizikai erőt igényel (mivel egy 50 kilós nő vagyok, ez annyira nem megy), de pl. festettem, meg ilyesmi dolgokat én csináltam. De már anyáméknál is együtt ment mindig is a fahordás, kerti munkák.
Nálunk nincs is női meg férfi munka, mindenki csinál mindent. Női munkából amúgy sokkal több van egy ház körül, lakásban pláne, szép lenne, ha eszerint osztanánk el...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!