Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjam meg, hogy költözzön el , mert jobb nekem egyedül? Anyja most halt meg.
Már régóta mondom neki, hogy menjen el a lakásból, amit én bérlek. Eddig munka miatt nem volt ideje rá. Most hazament 2 hétre, mert beteg lett az anyja és nem rég meghalt. Bunkóság vagy nem ,de jól érzem magam egyedül. Nem ül senki a konyhában láncdohányozva és nincs piálás. Szeretnék végre egyedül lenni. Pont most halt meg az anyja és ilyenkor elvileg elnézőnek kellene lennem. De inni fog szerintem most is, bánatában.
Hogyan és mikor említsem neki, hogy menjen el ?
Kauciót ki kellene fizetnie nekem és annyi pénze nincs most. Én festettem, rendeztem be a lakást, nehogy én menjek.
Amúgy is volt szó arról, hogy költözik, már ezelőtt is. Meg már régóta mondom neki, hogy keressen mást magának, akivel ihat, ücsöröghet, cigizhet. Alkoholista és nem bírom elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!