Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Néha soknak érzem a párom, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha soknak érzem a párom, ti éreztétek már így és mit csináltatok vagy normális ez és nem kell ezzel foglalkozni?

Figyelt kérdés

Néha eszembe jutt milyen jó volt csak úgy aludni egyedül, senki nem szólt semmibe bele hogy mit mikor csináljak. Nem kellett alkalmazkodni, meg bármikor bármit csinálhattam, bárhova elmentem amikor akartam. Szóval idegesít és hiányzik ez a nagy szabadság de közben komolyabbra fordítanánk a kapcsolatunkat, csak félek hogy ez a érzés nem múlik el és rossznak élem meg majd így az életem

Szerintetek?

Ki járt már így?

2020. máj. 28. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Én nem vesztettem el a szabadságomat attól, mert párom lett. Ha te igen, akkor nem jó emberrel vagy együtt. Nem tudom miért gondolják sokan, hogy a párkapcsolat egyenlő azzal, hogy folyton egymás seggében kell lenni. Ha rosszabbul érzed magad vele, mint egyedül, akkor mi értelme együtt lenni?
2020. máj. 28. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Az egyedül alvás néha megfordul a fejemben, pláne amikor horkol. A többivel nem tudunk azonosulni, mi hagyunk teret a másiknak, vannak saját programjaink és elfoglaltságaink, alkalmazkodni nagyon kicsi erőfeszítésbe kerül, szóval szabadnak érzem magam. Nem tetszik amit írtál. Biztos ebben a kapcsolatban akarsz lenni? Vagy csak bepánikoltál, hogy komolyodik a dolog?
2020. máj. 28. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy előttem is írták, akkor jó egy kapcsolat, ha nem korlátoz a szabadságodban. De lehet, hogy csak félsz elköteleződni. Ezt neked kell tudnod. :)
2020. máj. 28. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Ha nincs senki az a baj, ha van valaki az a baj ... érdekes faj az ember
2020. máj. 28. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
És ha nem költöznétek össze? Lehetne úgynevezett "látogató kapcsolat". Összejárkáltok, időnként egymásnál alusztok, lehettek is több napot együtt valamelyikteknél, de nem költöznétek a másikhoz. Sok ismerősnél működik ez.
2020. máj. 30. 17:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Már régóta együtt lakunk.
2020. máj. 31. 07:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak azt jelenti, hogy valamit nem jól csináltok. Nem érzem úgy, hogy a párom sok lenne, mert pontosan érti az igényeimet, én is az övét. Ha egyedül szeretnék lenni otthon, egyedül vagyok, ha egyedül szeretnék elmenni valahova, elmegyek. Ha külön aludnék, külön alszom. Nincs ebből gond addig, amíg az egyensúly megvan.
2020. máj. 31. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!