Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen helyszínek voltak eddig ahol csináltátok? Mi számít már perverzitásnak? az normális ha valaki kocsiban v kocsin akarja csinálni?
Szerintem sehol sem számít perverzitásnak a szex, kivéve két helyen.
1, Templomban (Lehet szentségtörés, de a férjemmel mi kipróbáltuk a templom kertet a kapcsolatunk elején! xD)
2, Nyílt utcán, ahol sokan látnak!
Eddig mi hol csináltuk? xDDD
Kukoricásban, Gyorsétteremes WC-ben, Vonaton, Kocsiban, Szállodákban, Kastélyban, Templomkertben xD, Moziban, és egy Játszótéren.
Fiatalság, bolondság! xD
Azt hiszem így visszagondolva nem voltunk normálisak. Talán a játszótér volt a legdurvább. Ott paráztunk nagyon, de azért belefért az előjáték is! xDDDDDDDD
26/N
Perverz az, ahol más is lát, de egyébként bárhol ok.
Én csináltam már autóban,autón,erdőben,wc-ben, de ezek inkább kalandos helyek, mint perverzek.
Pókok között a Galga menti Turai erdőben! :DDDDD
A szerelemért bármit!
:D köszönöm a válaszokat!
én eddig, kocsiban, mosógépen, kádban, asztalon,
erdőben, a munkatársunk fürdőszobájában. És tervezzük a motorház tetőn is xd. (Y)
Akkor normálisak vagyunk. :) Én nem akarom hogy lássanak mások, csak így tleg másabb :)
köszi!
Balaton közepén a vizibiciklin,
autóban a nyugati téren ( nincs sötétitő)
ruhafülkében
liftben aminek körbe üvegablakai vannak...
hirtelen ennyi jut eszembe.Ezek spontán dolgok voltak,izgultam h ne lássanak de izgatott is a helyzet
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!