Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egyedül akár albérletbe menni, én koliban lennék másfél éve vagyunk együtt, korainak érzi az együttélést. Szerintetek?
Bocs de én az ilyen embert nem nevezném a páromnak.
Nekem a párommal három hónap után igényem volt rá, hogy minden este összebújva aludjunk el és együtt ébredjünk. Igaz ez húsz éve volt de a mai napig tart.
Szóval úgy néz ki, hogy ő másképp képzeli el a kapcsolatotokat.
Normális lány ezért keres érett, felnőtt, FÉRFI partnert.
Ez csak dug, nem a párod!
Bocsi #1, de mi az hogy koliba KÜLDENE? Nem az apja, hogy elküldje, gondolom ő is kivehetne albérletet, ha akarna.
Azért szerintem ez sok mindentől függ. Lehet, hogy neki tényleg korai ennyi idő után, de azt nem írtad, hogy eddig milyen időközönként találkoztatok, ő dolgozik-e, egyébként vannak - e közös célok.
Ha nincs semmi közös jövőkép, akkor tényleg nem éri meg erőltetni a dolgot, de ha eddig ő is kolis volt, lehet hogy csak szeretne egy helyet magának ami az övé egyedül egy darabig, aztán utána benne lenne az együtt élésben is.
”Tanév közben nem kapnál koleszt, másik albérletre nem volna pénzed. Ha mégis kidobna, ő lenne a gonosz, amiért derékba töri a tanulmányaidat"
Ez így ők, de kètlem, hogy a srácnak ezek az indokai lennènek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!