Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számomra nyűg a párkapcsolat/együtt élés. Másnál is több a teendő, amióta nem egyedül van?
Többször kell mosogatni,főzni, boltba járni, mosni. Nem egy személy csinálja ezt, de zavaró,hogy több időt kell ilyenre fordítani, mint egyedül élve. Nekem van elég ruhám,alsónemüm és ritkán mostam. Költözés óta többször lett mosva és alig van benne saját ruhám. Tisztában vagyok pedig, de mégse gyűlik nekem hamar össze sok. Boltba meg általában együtt megyünk vagy néha csak én, mert nekem van csak jogosítványom.
Egyedül több 2 vagy 3 napig elég volt a kaja, most meg állandóan főzni kell, pedig én napi 1x eszek főtt ételt.
Hiányzik a nyugalom itthon..
Kicsit magara ismertem a szavaidban. :D
En ezt onmagamban szimplan onzosegnek titulalom, ami tudom, hogy nem jo, de nehez a megszokott, jol bevalt dolgokon valtoztatni vagy valtoztani rajta mas kedveereert.
Szerintem mond el neki, hogy Te igy nem erzed jol magad es hatha kozos nevezore tudtok benne jutni. :)
Az együttélés erről is szól, csak át kell gondolni logikusan.
Másnál is így van.
Nyilván 2 ember többet fogyaszt, mint egy.
Lehet, csak időre van szükséged, hogy még tudd szokni.
Ha nem változik, akkor maradj inkább egyedül.
Mond, neki hogy igyekszel (tenyleg igyekezz), viszont tole annyit kersz, hogy legyen turelemmel es partnerebb.
Ez mas, de en azert is kiakadok, ha szo nelkul “otthon” erzi magat nalam. En ez a “ne nyulj hozza, ne nyulj bele, ne tedd” tipus vagyok.
“Ez az en eletem, az en idom, oda megyek es azzal akivel szeretnek es akkor talalkozom veled, amikor szeretnek vagy kedvem van hozza”
“Akkor fozok amikor kedvem van stb” Hihetetlenul nehez magamban ezeken valtoztatni. De nagyon igyekszem.
Utolsó
Nekem is hasonló. Mivel a dolgaimra vigyázok, más ne érjen hozzá, mert leginkább más tett tönkre pár cuccomat.
Tőlem ne várja el, hogy ha nem dolgozok, itthon ülök majd,jó időben.
Néha megkér, hogy vigyem el dolgozni, ha épp szabadnapom van. Nincs gondom a vezetéssel, de ne kelljen már más miatt időre menni reggel.. Busz itt kevés van. Ezt tudta jól, amikor idejött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!