Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Számomra nyűg a párkapcsolat/e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számomra nyűg a párkapcsolat/együtt élés. Másnál is több a teendő, amióta nem egyedül van?

Figyelt kérdés

Többször kell mosogatni,főzni, boltba járni, mosni. Nem egy személy csinálja ezt, de zavaró,hogy több időt kell ilyenre fordítani, mint egyedül élve. Nekem van elég ruhám,alsónemüm és ritkán mostam. Költözés óta többször lett mosva és alig van benne saját ruhám. Tisztában vagyok pedig, de mégse gyűlik nekem hamar össze sok. Boltba meg általában együtt megyünk vagy néha csak én, mert nekem van csak jogosítványom.

Egyedül több 2 vagy 3 napig elég volt a kaja, most meg állandóan főzni kell, pedig én napi 1x eszek főtt ételt.

Hiányzik a nyugalom itthon..

2020. máj. 20. 20:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
Akkor az egxüttélés sem való neked. Költözzetek külön és járogassatok.
2020. máj. 20. 21:51
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem, épp ellenkezőleg. Feleannyi a házimunka, hiszen a felét a párom csinálja. Vagyis, én jobban szeretek főzni, szóval általában én főzök, de pl utálok mosogatni, ő meg szívesen csinálja, szóval mióta itt lakik, lényegesen kevesebbet kell mosogatnom. Munkamegosztás és mindenki nyer
2020. máj. 20. 22:04
 13/19 A kérdező kommentje:
Más probléma is van. Tusolás nélkül fekszik ágyba. Reggel tusol. Én meg este szoktam és miatta hamarabb lesz szennyes az ágynemű. Meg büdösebb is a szoba..
2020. máj. 20. 22:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem felmerul egy fontos kerdes.

Szereted őt?

2020. máj. 20. 23:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább valóban az a kérdés, hogy szereted e. Én is nagyon magamnak való vagyok, imádtam egyedül élni. Megvoltak a szokásaim, a rituálèim. Mikor hozzám költözött a párom, az esti rituálèm például teljesen megszűnt, amit nagyon nehezen viseltem, de elmondtam neki, és igyekeztünk kompromisszumot kötni. Néha nehéz, de szeretem őt, és boldog vagyok, hogy együtt élünk. Azon gondolkodj el, hogy mit érzel iránta.
2020. máj. 21. 05:48
 16/19 anonim ***** válasza:
9%

Nem értem minek kell össze költözni embereknek, ha nem alkotnak családot... Szülők +gyerekek.

Miért nem élnek egyedül és járnak össze...

Én ilyen kapcsolatot keresek... ;)

F.

2020. máj. 21. 05:58
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mind a kettőnknek megmaradtak a rutinjai, de mi hasonlítunk egymásra. Ha ez nálatok nem igaz, akkor meg meg kell beszélni.

Nem tudom te a nő vagy a férfi vagy a kapcsolatban, de nők szokták elvárni, hohy a másik a szabadnapján bevigye munkába. Sok ilyen nő munkatársam volt, aki ezt elvárta kb. Én vagyok a nő a kapcsolatban, a barátomnak van kocsija. De sohasem vártam el tőle, hogy a szabadnapján azért keljen korán, hogy engem bevigyen dolgozni. Sőt mi olyankor csukjuk a hálószoba ajtót is, hogy véletlenül se keltsük fel a másikat. Ezt jó lesz, ha már az elején tisztázod, mert semmi indokod nincs arra, hogy szabadnapon is korán keljél. Menjen el busszal vagy csinálja meg a jogsit...

Egyébként meg vannak olyan emberek, akiknek egyáltalán nem való a másokkal való együttélés, lehet te is ilyen vagy.

2020. máj. 21. 09:35
 18/19 A kérdező kommentje:

Én nő vagyok. Jogosítványt már ezer éve tervezi csinálni, de mindig oka van rá, hogy miért nem. Környéken nincs suli. Ősszel és tavasszal lenne idő rá. Most a virus miatt lehetetlen volt. Ősszel meg kétszer nem ment át a kreszen. Nem csodálom, ha előző nap ivott ,haverozott.

A párkapcsolatban, ahogy észrevettem, mindig nekem lesz több dolgom és lemondasom..

2020. máj. 21. 11:38
 19/19 anonim ***** válasza:
74%
Ezt én is így látom: egy komolyabb kapcsolatban mindig a nőnek van több dolga és gondja. Szerintem nem éri meg, csak annak, aki egyedül nem tud megélni.
2020. máj. 21. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!