Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért van így? Nem tudok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van így? Nem tudok el lenni egyedül, de mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már több éve párkapcsolatban élünk és akár mikor amikor barátom elmegy haverozni és több órákra, én meg otthon vagyok és egyedül olyankor mindig kétségbe esek. Haragszok rá, legszivesevben szakítanék és mennék egyedül bulizni meg pasizni. Persze nem teszem és szeretem is de olyankor nagyon frusztrált hogy egyedül kell lennem ő meg jól el van. Hiaba hívők én bárkit is el vmerre nem ér rá senki. Szóval én maradok egyedul. Ő meg még se mondja meddig várják rá, hogy mégis kB mikor jön. Ő majd szépen részegen haza toppan vmikor 9-10 körül, engem meg megesz az ideg. Amikor együtt megyünk el kikapcsolódási az más... De ilyenkor mintha szingli lennék meg barátok nélküli... Ő tartozna e nekem annyival h megmondja mikor jön és esetleg azzal hogy nem marad annyira sokáig? Mit csináljak? Ilyenkor úgy érzem nincs jövőnk... Aztán amikor haza ér vagy másnap meg megy a veszekedés... De nem tudok úgy tenni mintha nem bántana a helyzet... Segítsetek egy kicsit

#baba #egyedül #jövő #Min változtassak
2020. aug. 22. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

9-10 az azért nincs olyan későn

Ha azt mondja hogy 9-re otthon van de késik fél órát akkor meg azon lennél kiakadva?

Am meg a párod és nem a gyereked, nem kötelessége minden lépéséről beszámolni.

Szerezz barátokat, te is járj el otthonról.

Olyan volt hogy szó nélkül lépett le a párom és azt sem tudtam mi van vele, na azon kiakadtam

De ha szól hogy az estét a haverjaival tölti akkor hagyni kell

2020. aug. 22. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Komoly baj van a fejedben, ha pár óra egyedül ennyire megvisel.

Nem is értem. Én ilyenkor kihasználom, hogy egyedül vagyok. Nyálas, csajos filmeket nézek, arcpakolásban, és boros kólát iszok közben. Felhangosítom a gagyi zenéket, és a fürdőkádban ülve énekelek.

Tornázgatok, körmözök, eszek egy jó büdös tonhalkrémes szendvicset. Mihez van épp kedvem.

Aztán este felhalmozom az összes párnát és az ágyon keresztben elterülve alszok el.

Gond van, ha saját magad nem tudod elviselni pár órát.

Itt az a gáz, hogy téged nem is az zavar, hogy a pasid rendszeresen iszik. Inkább ezen aggódj.

2020. aug. 22. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
30%

Az ember legyen az férfi/nő mindig megérzi ha van valami a hátterében.Valami ami fájdalmas. Gondolkodj el ezen. Nálunk nőknél a radarjaink meg annyira kifinomultak, hogy mindig jeleznek amikor gond van.

Lépj szerintem..

2020. aug. 22. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

3+ Ha nem lenne semmi gond, békéd lenne, és még örülnél is egy kicsi egyedüli lazulós időnek, amikor csak magaddal tudsz törődni.

Neked jelez a belsőd.Ezért nincs nyugalmad.

2020. aug. 22. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Igen, lépj egy jó pszichológus felé.
2020. aug. 22. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Átkot nem érzel 3-4? Megőrülök már tőled...
2020. aug. 22. 20:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem lennék kiakadva ha fél órával később jön, csak akkor ha nem mondja körül belül mikor számítsak rá. Azzal kiakaszt. Mert akkor én is tudnék tervezni meg nem is várnám feleslegesen. +én mindig mondom mikor megyek haza ha elmegyek vmerre.

Szóval többet kéne magammal lennem hogy jobban elfogadjam ha egyedül vagyok de nagyon ritkán vagyok egyedül és így kicsit szomorúan töltöm, hogy neki milyen jó és nem mondja mikor jön kB. Egyébként 1-2 órán át én is el vagyok csajos dolgokkal vagy pakolgatok, takarítok de utána már hiány éreztem van meg el kezdek rosszakra gondolni vagy nem is tudom... Tudom hogy nem jó ezért is írtam ki hátha kapok vmi építő jellegű kommentet.

2020. aug. 22. 23:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy kezdd el gyakorolni élvezni az egyedüllétet, vagy keress barátokat, hobbit és elfoglaltlságot, vagy pedig keress egy pszichológust, de komolyan, mert súlyos kötődési zavarod van. Először is ne várd el szerencsétlentől, hogy előre megmondja percre pontosan, hogy mikor jön haza és aztán órával a kezében próbáljon meg szórakozni és folyamatosan az időt figyelje. Mire jó ez neked? Minek állsz lesben, hogy mikor jön? Mi a francnak készülsz rá? Miért nem lehet csak annyival lerendezni, hogy "érezd jól magad" és aztán az este folyamán jön, amikor jön? Ez a viselkedés akkor is beteg lenne tőled, ha egy hónapig lennél egyedül otthon. Tanuld meg kezelni az unalmad, nem az ő hibája, hogy egyedül képtelen vagy kezdeni magaddal valamit, nem őt kéne büntetni azért, mert te egyedül képtelen vagy tartalmat vinni a napodba, ez csakis a te hibád és ez igenis óriási jellemhiba, de ha dolgozol rajta, akkor leküzdhető.
2020. aug. 23. 10:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? :) Én is szívesen elmennék jobbra-balra de a barátnőim vagy külvárosba költöztek, vagy gyerekeznek, stb..
2020. aug. 25. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!