Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van így? Nem tudok el lenni egyedül, de mit csináljak?
9-10 az azért nincs olyan későn
Ha azt mondja hogy 9-re otthon van de késik fél órát akkor meg azon lennél kiakadva?
Am meg a párod és nem a gyereked, nem kötelessége minden lépéséről beszámolni.
Szerezz barátokat, te is járj el otthonról.
Olyan volt hogy szó nélkül lépett le a párom és azt sem tudtam mi van vele, na azon kiakadtam
De ha szól hogy az estét a haverjaival tölti akkor hagyni kell
Komoly baj van a fejedben, ha pár óra egyedül ennyire megvisel.
Nem is értem. Én ilyenkor kihasználom, hogy egyedül vagyok. Nyálas, csajos filmeket nézek, arcpakolásban, és boros kólát iszok közben. Felhangosítom a gagyi zenéket, és a fürdőkádban ülve énekelek.
Tornázgatok, körmözök, eszek egy jó büdös tonhalkrémes szendvicset. Mihez van épp kedvem.
Aztán este felhalmozom az összes párnát és az ágyon keresztben elterülve alszok el.
Gond van, ha saját magad nem tudod elviselni pár órát.
Itt az a gáz, hogy téged nem is az zavar, hogy a pasid rendszeresen iszik. Inkább ezen aggódj.
Az ember legyen az férfi/nő mindig megérzi ha van valami a hátterében.Valami ami fájdalmas. Gondolkodj el ezen. Nálunk nőknél a radarjaink meg annyira kifinomultak, hogy mindig jeleznek amikor gond van.
Lépj szerintem..
3+ Ha nem lenne semmi gond, békéd lenne, és még örülnél is egy kicsi egyedüli lazulós időnek, amikor csak magaddal tudsz törődni.
Neked jelez a belsőd.Ezért nincs nyugalmad.
Nem lennék kiakadva ha fél órával később jön, csak akkor ha nem mondja körül belül mikor számítsak rá. Azzal kiakaszt. Mert akkor én is tudnék tervezni meg nem is várnám feleslegesen. +én mindig mondom mikor megyek haza ha elmegyek vmerre.
Szóval többet kéne magammal lennem hogy jobban elfogadjam ha egyedül vagyok de nagyon ritkán vagyok egyedül és így kicsit szomorúan töltöm, hogy neki milyen jó és nem mondja mikor jön kB. Egyébként 1-2 órán át én is el vagyok csajos dolgokkal vagy pakolgatok, takarítok de utána már hiány éreztem van meg el kezdek rosszakra gondolni vagy nem is tudom... Tudom hogy nem jó ezért is írtam ki hátha kapok vmi építő jellegű kommentet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!