Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyiből jön ki egy fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiből jön ki egy fiatal pár Szegeden egy hónapban?

Figyelt kérdés

Nagyjából fél év múlva költözünk Szegedre, a lakás már megvan. A tulaj régen lakott ott, most külföldön él. Azt mondta, hogy mikor ebben a lakásban éltek, akkor 40e körül volt a rezsi. Maga a lakás 90e+10e a közös költség.

Párom villanyszerelő, én levelezőn leszek egyetemista, mellette heti kb 20 órában dolgoznék. Egy autónk van, kutya/macska/gyerek nincsen.

Mennyibe kerül az élet Szegeden? Szerintetek mennyiből jönnénk ki?

2020. júl. 30. 15:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Más váltig állítja, hogy 80 ezernél kevesebből nem tudna kijönni az étele.

Hát ha minden nap 1500 ft-os ebédet vesz, meg estére is étteremben kajál 1000 ft ért, akkor simán 80, de ha magára főz az ember akkor tényleg 40-50 ezer. Nem mindegy.

2020. júl. 30. 17:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

11. Tudom. De ha valaki megengedheti magának, mert olyan sokat keres és amúgy jut minden másra is pénze, akkor hajrá. Ha keresnék 400-500 ezret, én is többet költenék kajára, többet járnék étterembe, rendelnék stb.

Én is az otthon főzés mellett vagyok, csak próbáltam semleges álláspontot felvenni, hogy azokat is meg lehet érteni, akik sok pénzt költenek kajára.

2020. júl. 30. 17:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Otthoni főzés ... tradíció az egy emberes. Ismerek házaspárt, közösen főznek és szeretnek. Másoknál feleannyi idő alatt végeznek. Mindketten a Budapesti Gazdasági Egyetem - kereskedelmi, vendéglátóipari és idegenforgalmi karán végeztek, de más jól jövedelmező területen dolgoznak. Imádnak otthon főzni, kitalálni új összetételű és finom kajákat, pedig ketten együtt havonta nettó 1,3 millió forintot keresnek.
2020. júl. 31. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!