Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetem el, hogy a párom tiszteljen?
Eleinte más volt velem, de már több mint egy éve másképpen áll, hozzám, már nem tisztel, már nem vagyok neki fontos.
Hogy érhetném el, hogy vissza szerezzem a tiszteletet és a normális bánásmódot?
Kinek mi ebben a tapasztalata?
Kinek milyen módszere volt ebben?
29éves lány vagyok, ő pedig 34éves férfi együtt élünk.
Attól mèg meg lehet próbálni más irányba terelni a kapcsolatot, nem mindenre feltètlen mód csak a szakítás. Gyökeresen nem lehet megváltoztatni az embert, de valamennyire tud változni, alakulni, ha a kapcsolat úgy kívánja.
Ezek még arra jó módszerek, hogy "kiugrassza a nyulat a bokorból". Így gyorsan kiderülhet, hogy csak túl gyorsan belekènyelmesedett a kapcsolatba, de kèpes tenni azèrt, hogy jobb legyen, (nekem ezzel a típussal volt tapasztalatom) vagy pedig előjön belőle mèg jobban a manipulatív szemètláda stílus. Ezèrt is írtam, ha durvul a helyzet, akkor szakítás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!