Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adható erre válasz lányok?
#30: Az a baj, hogy nálatok nagyjából az "idióta" szó egyenlő azzal, hogy "férfiszemszög".
Bún az idejét húzni? Máskor nem bűn a múltról hazudni és hazugságra építeni a dolgokat.
A kérdező önző és nem szereti a nőt? Máskor ez sem baj, ha nő csinálja.
Nőgyűlölő szövegek? Hmm. Akármit is írnak egy kérdésnél a férfiak, tuti, hogy valamelyikőtök odavágja, mer' ezt olyan egyszerűen, gondolkodás nélkül ráhúzható bárkire. A férfigyűlöletet bezzeg, nagyon szeretitek és az valamiért mindig felpontozásra kerül.
"Azért ez alatt a kérdés alatt összegyűlt a krém ahogy látom."
Nagyrészt ugyanaz az egy nogyulolo lúzer írogat.
#32: Nehéz valakivel úgy értelmes beszélgetést folytatni, hogy nőgyűlölőzik, mert érvelni képtelen.
Nem, nem vagyok nőgyűlölő. Miért lennék az? :D Az, hogy az itteni "női" szintet nem bírom, az nem egyenlő azzal, hogy alapvetően a nőket gyűlölném. Szerencsére a környezetemben bőven vannak az itteni szintnél értelmesebb nők, akiknek már nem egyszer megmutattam, amit itt műveltek. Hát, ők cifrábbakat mondtak rátok, mint én. Most, akkor ezek a női ismerőseim is nőgyűlölők? Nőgyűlölő anyám, az exem, a jelenlegi barátnőm és még egy csomó nő ismerősöm?
Nincs "férfi szemszög" mert vannak normális férfiak és vagytok ti. Ki beszél itt hazugsgára épülő kapcsolatról? Honnan veszed, hogy a kérdező nője bármikor is hazudott a múltjáról ezért a te kicsavart logikád szerint "megérdemli" hogy húzzák az idejét? Vagy kinek hazudtam én a múltamról? Mi a fenéről beszélsz te itt megint "nők" címszó alatt?
És de, nagy baj akár nő, akár férfi húzza a másik idejét úgy, hogy nem szereti igazán, és ha nem bírja a csökött agyával felfogni, hogy egy nő nem szülhet akármeddig, akkor igenis ÖNZŐ. Te meg össze-vissza beszélsz itt is.
Már elnézést, de akkor a párválasztásnál is úgy kéne magatokat reklámozni, hogy én 5 éven belül gyereket akarok, mert szerintme így lenne a korrekt, Ja, csak akkor drasztikusan lecsökkenne a jelentkezők létszáma...?
Ha tiszta lapokkal játszanátok sok csalódástól is megkímélnétek magatokat, hidd el.
#34: Hogyne lenne férfi és női szemszög. Ezen az oldalon a női szemszög nagyjából annyi, hogy mindenért a férfi a hibás és mindig a férfi a rossz.
A többi kérdésedre meg olvasd vissza az előző hozzászólásaim.
#35: Ja és a smink sem kéne. A műcicit is előre közölni kéne. Azt is, hogy mennyit hisztiznek. Azt is, hogy mit tudnak nyújtani az ágyban és nem csak a kapcsolat elején előadni ezeket.
Hát, ja. Ismét egy olyan téma, ahol az ITTENI nők lazán odavágják a kettős mércét, aztán felháborodnak, hogy "dehátnincsférfiésnőiszemszög, majd lerészletezik, hogy az a csodálatos, amit ők írnak és senki sem normális, aki mást mer írni.
Olvasd már el mit ír a kérdző:
"32f és 28l vagyunk. Ő anno azt mondta hogy 25évesen akar szülni de mindenképp fiatalon. Ekkor is mondtam konkrét választ ne várjon"
"Én már elmondtam neki mikor még csak 2éve jártunk h nem tudok választ adni"
Azt hiszem, időben szólt a lány. Én is anno úgy kezdtem, hogy gyereket akarok,lehetőleg kettőt.
Tehát megint általánosítasz és a levegőbe beszélsz és megint nem az a baj veled, hogy farkad van, hanem az, hogy agyad nincs mellé.
Én először a 27-es kommentre reagálnék mert úgy érzem ennél díszesebb példát nem is hozatott volna a válaszadó miért is van lepontozva rendszeresen.
"Talán nőként meg kéne már tanulnotok helyén kezelni mások véleményét, kritikáit, észrevételeit és akkor mindjárt nem írnák ennyien, hogy hazudjon." Na ez hogy áll összefüggésben a kérdéssel? Hogy tudná a lány helyén kezelni? Ha azután is a pasival maradna hogy az közli hogy nem akar gyereket pedig ő maga igen az pl helyén kezelés lenne? Vagy jól gondolom és ennek semmi köze a kérdéshez csak írtál valamit mert miért is ne? Mert ez olyan jól hangzik?
Olyannal marha nehéz vitázni aki érvként a vitába nem illő gondolatokat dobál össze vissza.
"Gyakorlatilag képtelenek vagytok átgondolni, felfogni, elfogadni olyan dolgokat..." mondod ezt úgy hogy nincs értelme annak amit oda vetettél előtte és valójában ennek a mondatnak sincs semmi köze a kérdéshez vagy a vitához. De legalább jól "megaszondtad" mindenkinek muhahaha jár a keksz.
". Véletlenül sem a nő választott rosszul," de érthetően rosszul választott de ezt honnan kellett volna tudnia mikor a kérdező nem játszik tiszta lapokkal? A nő szemszögéből nézve semmi oka azt feltételezni hogy rosszul döntött. Elvégre talált valakit akivel 6 éve működik a kapcsolat aki anyagilag megfelelő helyzetben van (valószínűleg) akiről úgy hiszi szeretne majd gyereket és valószínűleg látja benne a jó apát. Milyen téren választott akkor rosszul?
"Talán több nőnek kéne eljutni arra a szintre, hogy megfelelő legyen anyaságra és mindjárt többen találnak apát." Ha azon múlna ki milyen jó szülő soha nem születne meg a legtöbb gyerek. Magával a gondolattal egyet is tudnék érteni miszerint csak az szüljön aki jó anyának de a kérdező ettől függetlenül évek óta csak húzza a nő idejét. Ha felismerte hogy nem akar neki gyereket azért ha meg csak simán ő maga nem akar akkor azért. Senki nem piszkálta azért mert nem szeretne gyereket. Az viszont disznó dolog ha a másik lehetőségét is eljátszod arra hogy gyermeke lehessen. Akkor is ha szerinted nem lenne jó szülő.
"Ja, bocs, ebben a mondatban sem a nők lettek istenítve, szóval gondolom ez sem lesz átgondolva." Itt jelenleg te vagy aki nem gondolja végig mit ír.
"Hol vannak ezek a nagy női "mondj igazat" szövegek, amikor mondjuk az előző kapcsolatokról van szó vagy arról, hogy a nő konkrétan prosti volt? " Habár egyetértek azzal hogy egy" prosti volt" horderejű dolgot tudnia kell a partnernek mégsem azonos ezzel a helyzettel. Az a múlt ami (a legtöbb esetben) nincs kihatással a jelenre. Ellenben a kérdező a jelenben fosztja meg a párját attól hogy anya lehessen. A kettő nem azonos.
"És hol vagytok akkor, amikor felpontozgatjátok egymást, hogy a kinézet, pénz nem számít annyira a férfiak részéről?" Hogy teljesen őszinte legyek ezt a mondatot nem igazán értem. Ha arra gondoltál hogy a nőknek nem annyira fontos a kinézet és a pénz azt azért kapjátok meg folyton mert teljes mértékben a szélsőséget képviseltek. Valóban számít mind a kettő de nem kizárólagos erejű egyik sem (főleg nem minden nőnek) sem együtt sem külön. De ennek a mondatnak megint semmi köze a kérdéshez vagy a vitához csak vagdalkozol. Ami engem illet szinte soha nem pontozok és a saját pontjaim se nagyon izgatnak.
"Ja, hogy csak azt pontozzátok fel, ami nektek cuki" Nem hanem aminek értelme van. Ebben a hozzászólásban volt min. 3 olyan bekezdés ami köszönő viszonyban nem volt a vitával és azon túl hogy te aztán most megmondtad a tutit pont semmi értelme nem volt.
nem tudom te írtad-e a 27es kommentet is vagy sem de arra hogy kivel lehet vitázni a saját reakciómban (39) kitérek többször. Az hogy incel vagy nőgyülölő valóban nem lehet érv. Ugyanakkor az össze vissza vagfalkozás támadás és ész nélkül való általánosítás sem az.
"Nem, nem vagyok nőgyűlölő. Miért lennék az? :D Az, hogy az itteni "női" szintet nem bírom" ahhoz képest megy az általános általánosítás állandóan bár én nem tudom követni melyik vagy te és melyik a másik de nagyon egyetértettek szóval lehet mindegy is.
"Már elnézést, de akkor a párválasztásnál is úgy kéne magatokat reklámozni, hogy én 5 éven belül gyereket akarok" A kérdező párja is így "reklámozta magát" és én is így indítom a kapcsolatot. Másképp nincs is értelme.
"Ha tiszta lapokkal játszanátok sok csalódástól is megkímélnétek magatokat, hidd el." Nem tudhatod a kommentelők mennyire játszanak tiszta lapokkal. Viszont azt láthatjuk hogy a kérdező nem a párja viszont igen. Mégsem ezen akadtál fenn.
"Hogyne lenne férfi és női szemszög. Ezen az oldalon a női szemszög nagyjából annyi, hogy mindenért a férfi a hibás és mindig a férfi a rossz." Kérlek mond el ebben a helyzetben miben hibás a nő és esküszöm elkezdem őt támadni. Általánosítani könnyű mi viszont itt a konkrét esetet tárgyaljuk.
" Ja és a smink sem kéne. A műcicit is előre közölni kéne." Kéne ha nem lenne tök egyértelmű. Ránézésre is látszik pl bikiniben vagy kivágott ruhában a mű cici a smink meg mindig hacsak nem egy teljesen sötét szobában szoktál ismerkedni. Az viszont hogy a másik akar-e gyereket nem igazán van a homlokára írva.
Azt hogy mennyit szoktam hisztizni nem tudom objektíven megítélni hiszen a "hisztiző" fél épp azért hisztizik mert jogosnak ítéli a sérelmét. A másik fél meg könnyen lehet hogy jogos sérelmeket bagatelizál el hiszti kifejezéssel. De még az is lehet hogy ami az egyiknek sérelem az a másik szerint tényleg semmiség. Ennek fényében hogyan kéne megítélnem mennyire vagyok hisztis? Ugyan ez a szexxel kapcsolatban. Sz hogy a korábbi partnerem szerint milyen vagyok releváns vajon? Az ő farok méretével az ő technikájával azzal az érzelmi töltettel ami akkor volt te is pontosan ugyanúgy rendelkezel? Vagy szerinted is lesznek azért eltérések?
Én sokmindent tudok a saját testemről amiről tudnék mesélni és releváns is lenne de szerinted ez hányadik randis téma lenne? Miért kéne boldog boldogtalannak a szexuális dolgaimról beszámolni? Épp hogy a kapcsolat eleje való erre.
Na ha a nőgyülölőn fenn akadtál akkor milyen jogon jössz a kettős mércével ami a ti szent grálotok itt az oldalon?
Hol volt itt kettős mérce ezekben a hozzászólásokban?
Arról nem is beszélve hogy megint közé nincs annak amiről a vitát indítod ahhoz amit a kérdező tudni szeretne. Szerintem nem szép dolog (tőlem sem de tőletek sem) össze "spammelni" szegénynek a kérdését hiszen oldalak óta veletek vitázunk ahelyett hogy a kérdező problémájára jönnének a válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!