Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adható erre válasz lányok?
Mondd neki ezt: "Majd." :DDD
Nem értem miért akarja annyi nő eldobni a szabadságát, hogy addig kínlódjon egy gyerekkel, amíg az felnőtt nem lesz.
2020. jún. 21. 00:53
Mondj valami olyan szöveget, ami szerinted odaillik. Egy csomó lány valami fix, számszerűen meghatározott komoly dolgot akar hallani, de ezt még ők sem gondolják komolyan. Egyszerűen ad egy megnyugtató tudatot, ha kijelenthetik, hogy "5 éven belül gyereket akarok" és így már mondhatják, hogy ők milyen komoly és érett nők. Közben meg ettől még nem lesznek azok.
Mondd, amit hallani akar.
2020. jún. 21. 00:54
Akkor mond neki ezt. Hogy te sem tudod, de még biztosan nem a közel jövőben.
2020. jún. 21. 00:54
Úgy, hogy komolyan megfontolod a kérdést. A férfiak akár 70 éves korukban is nemzőképesek, de a nőknél keményen ketyeg a biológiai óra. 6 éves kapcsolatba meg már bőven benne van a gyerekvállalás. Szóval tisztázd magadban, hogy akarsz-e a bnődtöl gyereket és őszintén mondd el neki. Akárhogyanis dönts, jó döntés lesz. Az egyetlen erkölcstelenség itt az lehet, ha továbbra is bizonytalanságban tartod és szándékosan húzod az idejét.
2020. jún. 21. 00:55
Megmondhatod neki, hogy még nem tudod pontosan, de azért próbáld meg belőni, hogy kb mikor tudnád elképzelni. 1-2 éven belül, esetleg 5 vagy több? 6 év párkapcsolat után ez nem meglepő kérdés, szeretné tudni hogy tervezzen. Nem tudom hány évesek vagytok, de azért azt is vedd figyelembe, hogy a nőknél a kor eléggé mérvadó gyerekvállalás szempontjából, szóval nem lehet a végtelenségig húzni. Gondold át, hogy te mit tudsz elképzelni és utána beszéljétek meg közösen is a témát.
2020. jún. 21. 00:56
Hát mond meg neki ezt, hogy nem tudod. Szerintem nincsen ezzel semmi gond. Valószínű ha ő már nagyon szeretné, akkor csalódott lesz, de szerintem meg fogja érteni.
2020. jún. 21. 00:56
Ajajj, meg is jött a női lepontozó brigád, akik nem képesek elviselni a hasznos válaszokat, ha nem őket simogatja.
2020. jún. 21. 00:59
Ez szerintem attól is függ,hogy hány évesek vagytok, van-e biztos állásotok, megtakarításotok,amiből el tudtok tartani +1 embert.
Plusz,hogy egyáltalán szeretnél-e gyereket :D Szerintem mondd meg neki nyugodtan, hogy még nem látod célszerűnek, ha így gondolod. Ne kamuzz neki.
2020. jún. 21. 01:10
Fogd az anyagiakra dobj olyan határt amit tudod kb mikor érnél el.
2020. jún. 21. 01:17
Látom, a #7-es válaszomban túl nagy dolgot kértem... :D
2020. jún. 21. 01:21
Kapcsolódó kérdések: