Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan adható erre válasz lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adható erre válasz lányok?

Figyelt kérdés
Barátnőm tudni akarja hogy mikor szeretnék gyereket, de mi mondható erre?-ha én se tudom h mikor..csak azt h vmikor akarok de lehet később már ez is változik. Lassan 6éve együtt
2020. jún. 21. 00:50
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
97%
Nem is kértél semmit a 7-es válaszodban.
2020. jún. 21. 03:47
 12/41 anonim ***** válasza:
18%

Kiváncsi lennék, hogyan reagálna ha te azt mondanád, hogy soha nem akarsz gyereket, mert pl. nem szereted a gyerekeket, vagy nem tartod magad apa típusnak, stb. Tuti azt vágná a fejedhez, hogy ezt előbb kellett volna tudatnod vele. Erre a helyes válasz: Nem emlékszem hogy kérdezted.

Egyébként 6 év ilyenben még semmi. 10-12 év együtt élés után akarjon lebabázni.:D

2020. jún. 21. 03:56
 13/41 anonim ***** válasza:
12%
A gyerek a legtöbb esetben csak arra kell a nőnek, hogy zsarolhassa vele a férfi egész életében. Szerintem jól gondold meg mielőtt belevágnál a gyerek nevelősdibe, mert onnan már nincs visszaút. És az is tény, hogy a legtöbb nő azután válik genyává, ha már megvan a gyerek, mert tudja, hogy onnantól már neki nyert ügye van..
2020. jún. 21. 04:09
 14/41 anonim ***** válasza:
0%
*férfit
2020. jún. 21. 04:12
 15/41 anonim ***** válasza:
79%
Mondd meg neki, hogy keressen olyan férfit, akivel tervezni lehet.
2020. jún. 21. 06:59
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez alatt a kérdés alatt összegyűlt a krém ahogy látom.

Azt ajánlani hogy hazudjon vagy mismásoljon egy ennyire sarkalatos kérdésben...

Kérdező nekem nagyon úgy fest te nem is igazán akarsz gyereket (vagy nem ettől a nőtől) amivel nincs baj csak legyen annyi benned hogy ezt közlöd a pároddal. 6 év hosszú idő elég kéne legyen ahhoz hogy valami elkezdjen körvonalazódni.

Ahogy írták az egy dolog hogy neked bármikor lehet gyereked de egy nőnek számolnia kell az idővel is. Ha te nem akarsz tőle gyereket ő viszont szeretne akkor kevés nagyobb szemétséget tudok elképzelni mint hogy még 5-6 évig húzd az idejét mire leesik neki hogy a semmire vár.

Mert az egy dolog hogy szakítotok mondjuk mikor ő 32 éves és még bőven tudna szülni. De vajon mennyi idő alatt talál olyan párt aki erre alkalmas és mennyi idő után érik meg erre az új kapcsolat?

Az ilyen "mondj neki valamit csak fogja be a száját" mentalitás vezet oda amiről itt megy a hiszti mindig miszerint a 30+ nők apát keresnek nem párt. Hát mert az előző majom úgy állt a témához mint itt többen.

2020. jún. 21. 07:15
 17/41 A kérdező kommentje:
32f és 28l vagyunk. Ő anno azt mondta hogy 25évesen akar szülni de mindenképp fiatalon. Ekkor is mondtam konkrét választ ne várjon mert az érzésnek jönnie kell
2020. jún. 21. 08:09
 18/41 anonim ***** válasza:
90%
28 éves..ne húzd az idejét. Ha te ennyi idősen nem tudod,hogy akarsz-e gyereket, akkor jó eséllyel nem akarsz. Mondd meg neki az igazat, ne vedd el tőle a családalapítás lehetőségét. A hatalmas szemétség lenne.
2020. jún. 21. 08:32
 19/41 anonim ***** válasza:
85%
Remélem a baratnődnek lesz annyi esze, hogy keres magának egy férfit. 28 évesen mit keres még melletted, amikor 25 körül akart szülni és te képtelen vagy elhatározni magad.
2020. jún. 21. 08:41
 20/41 A kérdező kommentje:
Én már elmondtam neki mikor még csak 2éve jártunk h nem tudok választ adni de ha neki ez nem megfelelő akkor bármikor mondhatja
2020. jún. 21. 08:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!