Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani szeretnék de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani szeretnék de nem tudom hogyan?

Figyelt kérdés

Mindjárt 8 éve vagyok együtt a párommal. Eleinte minden gördülékeny volt és jól kijöttünk, imádtuk egymást. Arra kért tanuljak meg főzni, hogy csináljam a házimunkát, megtettem. Sokszor nyűgőlve, duzzogva vagy rosszul, de már évek óta csinálom és semmi megbecsülést nem érzek. Közös üzletbe kezdtünk 3 és fél éve, azóta a kapcsolatunk a munkából állt, eltávolodtam tőle, a szex is teljesen tönkrement, már nem kívántam, és ez sok vitát szült. Kb fél éve jött hozzánk még egy pár, régi barátaink, most velük dolgozunk, ezzel felszabadult egy kis időnk egymásra. Elhatároztuk hogy megprobáljuk helyrehozni, a szex úgymond rendbejött de minden más a régi. Folyamatotsan veszekszünk minden apróságon és már elegem van. Minden vita azzal ér véget hogy én nem teszek semmit, hogy mindent elrontok, hogy meg sem próbálom helyrehozni, hogy sosem teszek meg semmit a kapcsolatunkért és érte. Szeretem a páromat, de nem tudom már elviselni a folyamatos elégedetlenségét mindenben, és belefáradtam már hogy még mindig csak tenni és tenni kell a kapcsolatunkért. Szeretném végre élvezni a szerelmet vagy az életet és nem mindig csak alkalmazkodni valakihez, veszekedni valakivel és lesni a vágyait hogy boldoggá tegyem. Másrészt meg nem is érzem boldognak magam, és nem látom hogy bármivel boldoggá tehetne ez a kapcsolat a jelen állapotában, ami már kb 2éve tart.

Hibáztam én is, főképp hogy nem tettem semmit már egy ideje azért hogy változzon, de már nincs ambicióm hozzá. Azt akarom hogy valaki feltétel nélkül, azért szeressem aki és amilyen vagyok.

Nem tudom hogy tudnék szakitani. 300km lakunk a szülővárosomtól, közös bér-lakásban, közös üzlettel, közös autókkal.

Nem akarom úgy végezni hogy én legyek a legrosszabb ember a világon de nem tudom hogy tudnék innen kiszabadulni. Ő nem túl nyitott a békés szakitásra, az a “jó, akkor huzz el most” tipus, holott tudja hogy ez nem pont lehetséges.

2020. máj. 19. 16:51
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretem a páromat, de nem tudom már elviselni"

Ezt nem szeretetnek hívják, hanem kötődésnek amit a hosszú évek miatt érzed szeretetnek.

Igazából erre nagyon nem lehet mit írni, ezt neked kell elintézni. De annyit elárulhatok, hogyha túl leszel rajta ami lehet akár 1-2 hónap is, utána legalább 20 kilóval könnyebb lesz a lelked.

Hasonlóan hosszú (6 év) és rossz kapcsolatból szálltam ki tavaly, nem volt egyszerű, de a két kezemet összeteszem hogy véget vetettem neki.

Arra viszont ügyelj, hogy ha szakítasz is akkor hagyj időt magadnak, és ne "menekülj" egy másik kapcsolatba csak azért, hogy szeretve érezd magad.

2020. máj. 19. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!