Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitani szeretne a korkulonb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitani szeretne a korkulonbseg miatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok, par honapja van egy kapcsolatom egy lannyal o 17 en 22 igy van egy nagyobb kor kulonbseg koztunk (5 ev) es eljutottunk oda, hogy bemutatna a szuleinek amitol rettentoen felek, nem mondtam neki, hogy felek ettol, de o nagyon raparazott a dologra viszont elkezdte felhozni, hogy hagyjuk egymast stb es elmondta hogy ez miatt meg akik tudjak hogy egyutt vagyunk szerintuk ez “beteges” lehet en gondolkozok hulyen de egy 17 lassan 18 eves szemely eltudja donteni mit szeretne nem? A szulei egyebkent nagyon szigoruak... ezert fel o is toluk..

2019. okt. 12. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Ott fejben nincs minden rendben. Ha ezt nem tudja kezelni akkor felesleges folytatni.

Az az 5 év pedig semmit nem számít ha jól kijön a két ember.

Soha nem csak a korkülönbség a gond hanem ha ebből olyan gondok adódnak amit nem tudnak a párok megoldani.

2019. okt. 12. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Ebben a korban 5 év korkülönbség nem számít. De ha ilyen rinyagép a csaj, akkor dobd.
2019. okt. 12. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:

5 év az lófütyi. Ez inkább egy kamu kifogás, más miatt akar szakítni szerintem. Azt is el tudom képzelni, hogy a szülők "nem engedik" a kapcsolatot, vagy a barátai bebeszélték a fejébe ezt a hülyeséget. 17 évesen a tojáshéj se jött még le a fenekéről.

30n

2019. okt. 12. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen én egy 28 éves pasiban reménykedtem, hogy ő is észrevesz. Így is lett, 13 éve a férjem. És soha, egyetlen konfliktusunk sem volt ebből a 11 évből...
2019. okt. 12. 21:00
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 ez annyira jo... sajnos itt ez egy olyan mely pont ami szerintem az egeszet taccsravagta mivel sejtek egy masik problemat hogy mi is a valos oka ennek a szakitas felenek..
2019. okt. 12. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!