Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha én akartam szakítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én akartam szakítani, miért szenvedek ennyire?

Figyelt kérdés

Reálisan nézve a dolgokat hosszabb távon úgy látom nem fog működni. Tegnap úgy tűnik pont került a végére.

De most teljesen kivagyok. Random félóránként rám jön egy sírógörcs.

Normális ez?

2019. szept. 9. 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Nem szabad bedőlni az ilyen hormonális dolgoknak. Pár hét alatt elmúlik.
2019. szept. 9. 09:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. A szakítás is egyfajta gyásszal jár, hiszen egy ember végleg kikerült az életedből, egy jövőkép örökre lezárult. A szakítás max. azokat nem szokta megviselni, akik már rég kivonódtak érzelmileg a kapcsolatból, csak hivatalosan nem mondták még ki.
2019. szept. 9. 09:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Most jött egy változás, valami elveszett az életedből.

De gondolj bele, hogy beláttad hogy ez így nem lesz jó.

Most nagyon rossz, tudom. Add ki magadból. El fog múlni.

2019. szept. 9. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen,normális,mert mégiscsak hiányzik.Majd el fog múlni,jól tetted,hogy idejében kiléptél egy halálra itélt kapcsolatból.
2019. szept. 9. 10:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele: ha nem tetted volna meg, most olyan kapcsolatban lennél, amiről tudod hogy nem jó.

Egy idő után szenvednél benne, "kényszer" érzésed lenne.

A párodnak is feltűnne, hogy valami nem kerek.

Helyette kiléptél belőle, felszabadultál: szabad a pálya, hogy olyan partnert találj, akivel tökéletesen összeilletek. Exed dettó; gondolom van benned egy "olyan bunkónak érzem magam, mert ezzel most neki is bánatot okozok" érzés. De szerinted ez rosszabb, mint egy olyan kapcsolatban lenni, amiben egyikőtök sem lesz teljesen boldog?

A szenvedésed természetes, elveszítettél valakit az életedből, kizökkentél egy megszokott rutinból.

Ha jó a kapcsolatod az exeddel, akkor nem kell minden kapcsolatot megszüntetni, attól még dumálhattok, maradhattok barátok (persze csak ha működik, ha nem akkor engedjétek el egymást)

2019. szept. 9. 10:48
 6/8 anonim ***** válasza:
31%

jajj ne legyél ilyen kis hisztis.

1-2 napig ez okés de utána már túlzás.

kevesen tehetik meg, hogy pityeregnek , mert az életük megy tovább, és mindig jön egy új ember

2019. szept. 9. 12:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális, majd elmúlik.
2019. szept. 9. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert érzel iránta. Az idő mindent megold, ezt nem hiába mondják.
2019. szept. 9. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!