Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasim 16ev a korkulonbseg! Szeretem de o nem szeret de szeret velem egyutt lenni. Le akarok vele fekudni es o is. A szuleim nm fogadjak el! Mit tegyek? Nem akarok vele szakitani! Adjatok tanacsot (16 eves vagyok)
lol.
sztem hagyd a francba a csávót mert csak dugni akar
muterodék meg jóhogy nemfogadják el esetleg ha kiderül még kaphatsz is 2 pofot.. én nem kockáztatnék bár srác vagyok
16 évese egy 32 évessel akarsz lefeküdni? nemcsoda h a szüleid ellenzik, ők az értelmesek.
én sosem értetem se az egyik, se a másik felet. h egy 32 éves férfi mért egy 16 évessel akar ágyba bújni, sztem ennek már van egykis beteges vonzata is.
és h egy 16 éves mért nem a korosztályában válogat??? sztem a pszihéddel neked sem stimmel minden.
azt ajánlom felejtsétek el egymást, hallgass a szüleidre, ők az értelmesek.
16 év korkülönbség 16 évesen...az azért durva, ha már elmúltál vna 18 nem is lenne olyan gáz...nah mindegy tegyük félre a korkülönbséget,Te hogy a francba tudnál lefeküdni olyannal aki nem szeret?! én ezt nem tudom ép ésszel felfogni...neki egy jó kis kettyintés lenne egy kis pipihússal,neked meg életed egyik legnagyobb baromsága..
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!