Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani szeretne a párom?
Az a helyzet hogy a párom a legjobb baratjaval(huszoneve baratok) osszeveszett szombaton, engrm is hivott es velem veszekedett miatta... Mondta hogy ne beszeljek vele
Ennek ellenere a baratja fel akart hivni vasarnap delutan, en hivogattam a páromat hogy megkérdezzem beszelhetek e vele(soha nem voltam túl jóban vele, de mindig ellenezte ha olyanokat mondtam róla, hisz jóbarátok...) es en ezt le is irtam a paromnak őszinten miutan kb tízszser hívtam, hogy oke akkor beszelek vele...emiatt most szakítani akar, mit tegyek? En csak jot akartam, nem tudtam mi tortent, hisz mindig mondta hogy jó barátok, nem akartam hogy összevesszen vele, vagy ha megis, gondoltam nekem legalabb a baratja őszinten elmondja es bevallja amiket tett (am ez sem így lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!