Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak hogy felfogja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy felfogja a párom hogy nekem most kell gyerek én nem várok tovább?

Figyelt kérdés
Szerinte meg kell várni még vége lesz ennek a vírusnak és majd utána. De én már nem tudok tovább várni. Nagyon nagyon szeretném és úgysem fog sikerülni mindjárt pl barátnőmnek 2 év után sikerült..

2020. jún. 20. 23:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%

Nem hiszdm el, hogy masfel evet ne lehetne varni. Magyarorszagon vegul nem is igazan volt jarvany, de ha nem ugy lett volna, megnezhetted volna magad, ilyen helyzetben terhesseg, szules, baba. Es tudod jol, hogy a vilagban nem eltunt a betegseg, csak sikerult kivedeni a tarolast.

Amig nincs oltas, hatasos gyogymod, vagy kimondva, hogy gyerekek, nincs mit tenni, de bujjunk elo, addig felelotlen onzes.

2020. jún. 21. 00:29
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mégse akarja, amikor én mondtam a páromnak, hogy belevághatnánk, akkor nem jött kifogásokkal, hanem belevágtunk. Ha ő keresi a kifogásokat, akkor nem akar még.
2020. jún. 21. 07:19
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
A párod nem akar gyereket. Legalábbis most tuti nem, vagy nem tőled. A vírus csak kifogás. Csak a te kis fejecskédben élt úgy, hogy "ti ezt megbeszéltétek" Ő nem így gondolta. Közös jövőről, közös lakásról/ingatlanról volt már szó?
2020. jún. 21. 08:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én most fogok szülni egy hónapon belül, a teljes terhességem beleesett ebbe a vírusos mizériába, és bár nekem ez az első babám lesz, nincs összehasonlítási alapom, azért olyan hatalmas nehézséget nem láttam a terhesgondozás alatt. Pár felesleges bürokratikus dolog kiesett (pl csak azért menni a védőnőhöz, mert... csak), de a lényeges dolgok, orvosi vizsgálatok mind rendben zajlottak. A látogatási tilalmak feloldásával már a szülés sem hiszem, hogy olyan drasztikusan másképp zajlana majd, mint mondjuk tavaly ilyenkor. Szóval a technikai része a vírusnak nem kéne, hogy akadályozza a babavárást. Ha más oka van- pl félti a munkahelyét, a gazdaság visszaesése miatt nem bízik benne, hogy továbbra is olyan stabil anyagi hátteret tud biztosítani, valami hiányzik-, azt meg kell beszélni és aszerint kell dönteni.

Nem törvényszerű, hogy ti is 2 évig fogtok próbálkozni, az már azért elég soknak számít, egészséges pároknak 8 hónap az átlag idő, amíg összejön a baba. Persze sokaknak sikerül rögtön elsőre, másoknak 3 hónap, megint másoknak másfél év, de alapvetően azért ha fiatalok és egészségesek vagytok, akkor nem feltétlenül kell arra készülni, hogy ez sokáig fog tartani.

Így, ebben a formában nekem is az az érzésem, hogy ez a vírusos-dolog csak kifogás a részéről, és ő még valójában nem érzi magát késznek az apaságra, nem meri elkezdeni, meggondolta magát, valami van. Lehet, hogy megbeszéltetek valamit 2020-ra, de az biztos nem segít, ha ezt erőlteted, beszéld meg, hogy mégis mit érez, mit gondol. Muszáj rá is tekintettel lenned, az ő életéről IS szó van, és ha azt szeretnéd, hogy ne maradj egyedül a gyerekkel, akkor igenis figyelembe kell venned az ő igényeit és aggályait is. Ha várni akar, akkor kérdezd meg, hogy mégis miért, ha meggondolta magát, beijedt, akkor azt is beszéljétek át. Igenis ijesztő dolog gyereket vállalni, homlokegyenest megváltozik az ember élete, erre nem lehet úgy felkészülni, hogy csak az egyikőtök akarja, a másik meg fogcsikorgatva beletörődik.

2020. jún. 21. 08:59
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez egy olyan jellegű dolog, amit nagyon nem szabad ráerőltetni a másikra, mert nem lesz jó vége! Nem egy embertől halottam már, hogy lelépett a gyerek születése után pár évvel a pali, vagy már akkor, amikor a párja várandós volt, mert nem volt felkészülve az apaságra, de mondjuk becsúszott a baba vagy rá lett erőltetve a dolog. Adj időt a párodnak és változtass ezen a viselkedésen, mert előbb-utóbb ráun..
2020. jún. 23. 19:52
 16/19 A kérdező kommentje:
Van közös lakásunk én 25 vagyok ő 26 éves. De akarta a babát ahogy beszélt róla láttam rajta mennyire akarja.
2020. jún. 25. 08:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem minket kell meggyőznőd, hogy ő akarja, úgyhpgy láthatsz rajta bármit, ha ő az ellenlezőjét állítja.
2020. jún. 25. 09:26
 18/19 anonim ***** válasza:

15-ös válaszoló vagyok

Mi is kb 26-27 éves korra tervezzük, aztán majd igazából ahogy alakul, sok dologtól függ, de nem görcsölök rá. Max kérdezd meg tőle, hogy tényleg a vírus miatt aggódik-e ennyire, vagy van valami más is ami miatt esetleg hezitál, mondja el nyugodtan, nem fogod leharapni a fejét :) Meg ahogy sok helyen olvastam, ez egyén függő is. Van egy csoport facebookon,(minden ami nőgyógyászat-ez a neve) ahol az ilyen jellegű tapasztalatokat is megosztják egymással és tényleg eléggé változó, hogy kinek mikor jön össze a baba, tehát ahogy írtad, van akinek elég sokáig kell próbálkoznia, hogy sikerüljön, de van olyan is akiknek meg nagyon hamar összejön. Szóval ne feszülj rá ennyire, hanem beszéljétek át még egyszer a dolgot :)

2020. jún. 25. 17:37
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondani mindenki azt mond amit akar, de még mindig nem vagy terhes ...
2020. jún. 25. 18:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!