Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy felfogja a párom hogy nekem most kell gyerek én nem várok tovább?
És le lettem pontozva, amikor a múltkor egy kérdés alá azt írtam, hogy egyes nőkben annyira benne van a szülés iránti vágy, hogy totál nem érdekli őket, milyen mellé a párkapcsolatuk... Itt a tökéletes példa.
Részvétem a párodnak.
Mert szerintetek az a férfi értelmes ebben a kapcsolatban, aki hitegeti a másikat és az idejét pazarolja?
Bár a vírus végéig valóban bölcs lenne várni, a gazdasági helyzet sem a legjobb. De ha továbbra is csak tolja és hárít, akkor keresned kell mást, aki alkalmas sajnos. Nem fogod tudni rávenni, ha nem akarja, nem is szabad ilyet. De jelenleg tényleg bölcsebb lenne még várni egy kicsit, hogy mi sül ki a világon az egész vírushelyzetből.
Egy gyerek nem egy tárgy.. nem egy kocsi.. Mi az hogy NEKED most kell? Mert ha nem csinál akkor felcsináltatod magad mással? Te milyen ember vagy? Milyen anya lennél, ha már előre tönkre vágsz egy ártatlan életet azzal, hogy csonka családba születik? Egy gyerek nem azért van, hogy TE többnek érezd magad. Ez olyan mikor a hülye picsák kutyát akarnak, mer cukiiiii, de amikor lefos, odaszarik, lehány és nonstop figyelmet és FELELŐSSÉGET igényel akkor kuka.
Baromira éretlen vagy te még ahhoz ezzel a mentalitással, hogy egy másik életért felelősséget vállalj. Az ilyen agyhalottak miatt kellene vizsgához kötni a szaporodáshoz való jogot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!