Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak hogy felfogja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy felfogja a párom hogy nekem most kell gyerek én nem várok tovább?

Figyelt kérdés
Szerinte meg kell várni még vége lesz ennek a vírusnak és majd utána. De én már nem tudok tovább várni. Nagyon nagyon szeretném és úgysem fog sikerülni mindjárt pl barátnőmnek 2 év után sikerült..

2020. jún. 20. 23:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%
Nyugodtan vágasd magad teherbe, de már most szólok: Pár év, és lelép! Egyedül is telni fog a gyerekre? Ja, tudom, te is ilyen 3 diplomás, havi 900+ -t kereső vagy, mint itt a Gyakorin mindenki.
2020. jún. 20. 23:27
 2/19 anonim ***** válasza:
83%

És le lettem pontozva, amikor a múltkor egy kérdés alá azt írtam, hogy egyes nőkben annyira benne van a szülés iránti vágy, hogy totál nem érdekli őket, milyen mellé a párkapcsolatuk... Itt a tökéletes példa.

Részvétem a párodnak.

2020. jún. 20. 23:27
 3/19 anonim ***** válasza:
23%
csináljunk
2020. jún. 20. 23:29
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
A virus csak kifogas amivel idot nyerhet. Ameddig nem biztos abban hogy gyereket akar, abszolút egyetértek vele hogy várni akar vele.
2020. jún. 20. 23:30
 5/19 anonim ***** válasza:
81%
Varrd csak a nyakába, ha annyi agyad van. Aztán mikor otthagy, nem kell csodálkozni. Párkapcsolatban együtt hozunk döntéseket. Aki ezt nem fogja fel, az mehet az apja faszára egyedül folytatni a hülyeségeit, én nem leszek benne partner, az biztos, ha már a döntésből is ki lettem hagyva.
2020. jún. 20. 23:37
 6/19 anonim ***** válasza:
88%

Mert szerintetek az a férfi értelmes ebben a kapcsolatban, aki hitegeti a másikat és az idejét pazarolja?

Bár a vírus végéig valóban bölcs lenne várni, a gazdasági helyzet sem a legjobb. De ha továbbra is csak tolja és hárít, akkor keresned kell mást, aki alkalmas sajnos. Nem fogod tudni rávenni, ha nem akarja, nem is szabad ilyet. De jelenleg tényleg bölcsebb lenne még várni egy kicsit, hogy mi sül ki a világon az egész vírushelyzetből.

2020. jún. 20. 23:47
 7/19 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam hogy nekünk ez megvolt beszélve kb mikor akarunk gyereket. 2020 ez így volt meg beszélve csak ugye kezdődött a vírus. Én tudom hogy ő akarja ez 100% csak nem most.
2020. jún. 20. 23:51
 8/19 anonim ***** válasza:
72%
Az ilyen kérdéseknél mindig kicsit megnyugodom, hogy nem baj, hogy egyedül vagyok.
2020. jún. 21. 00:03
 9/19 anonim ***** válasza:
70%
Csomó no most szül,hagyjuk már.
2020. jún. 21. 00:04
 10/19 anonim ***** válasza:
82%

Egy gyerek nem egy tárgy.. nem egy kocsi.. Mi az hogy NEKED most kell? Mert ha nem csinál akkor felcsináltatod magad mással? Te milyen ember vagy? Milyen anya lennél, ha már előre tönkre vágsz egy ártatlan életet azzal, hogy csonka családba születik? Egy gyerek nem azért van, hogy TE többnek érezd magad. Ez olyan mikor a hülye picsák kutyát akarnak, mer cukiiiii, de amikor lefos, odaszarik, lehány és nonstop figyelmet és FELELŐSSÉGET igényel akkor kuka.

Baromira éretlen vagy te még ahhoz ezzel a mentalitással, hogy egy másik életért felelősséget vállalj. Az ilyen agyhalottak miatt kellene vizsgához kötni a szaporodáshoz való jogot.

2020. jún. 21. 00:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!