Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen fura,különc dolgok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fura,különc dolgok vannak amiket szexy-nek tartasz egy nőben,ha együtt éltek? És mi taszít?

Figyelt kérdés
Pl: Vicces vagy fura hozzáállás dolgokhoz,otthoni viselet, viselkedés.

2020. máj. 25. 19:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%

Wow, ezek tényleg nem extrák. Sőt, egy részük alap.

Nekem az egyik barátnőmnél az tetszett nagyon, hogy extrém odaadó volt. Pl. ha kitaláltam, hogy filmezzünk, akkor lelkesen előadta, hogy igeeen, nézzük meg a filmet, nem fog elaludni. Majd 10 perc múlva elaludt. Ha szóltam neki, akkor félálomban válaszolt, hogy nem alszik.

Ha éjfélkor beugrott, hogy ennék valamit, akkor addig nem hagyott békén, amíg meg nem mondtam, hogy mit és megcsinálta.

Tudta, hogy hosszú utazásokkor unatkozom. Ha ilyen volt, akkor hozott magával mindig valami apróságot, akár kinderből valami kacatot, hogy ha már nagyon unom magam, ellegyek vele.

A legextrémebb az volt, hogy szerette, ha a farkam a szájában van. Ha elmentem, utána is még simán elvolt vele és akár úgy tévézett.

2020. máj. 25. 22:45
 12/14 anonim ***** válasza:
16%
Ha mondjuk érdeklik a fura témák, pl: szellemidézés, horrorfilmek. Szeret félelmetesen de szexin sminkelni, stb. Szereti a telefonszexet.
2020. jún. 4. 12:03
 13/14 anonim ***** válasza:
92%
Szexi, sexy, de semmiképp sem szexy, sexi, szekszi... döntsük már el, hogy angolul akarunk írni vagy magyarul. Sokadik ilyen, bocs, hogy rajtad csattan.
2020. jún. 4. 14:35
 14/14 A kérdező kommentje:
A πcsába..tenyleg.. szexi na ugy ertem..
2020. jún. 4. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!