Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fura,különc dolgok vannak amiket szexy-nek tartasz egy nőben,ha együtt éltek? És mi taszít?
Nekem ez: [link]
Amikor egy nő mezítláb ül a WC-n.
Nem értem, mi fura az általad felsoroltak közül, de oké.
Nekem bejön, hogy a párom nem egy rendmániás pattogó hiszti, hanem széthagyja ő is a cuccait, aztán majd egyszer valamikor rendet rakunk. Exem jóformán meg sem várta, amíg leteszem a bögrét az asztalra, már rohant elmosni, utána meg mártírkodott, hogy miért nem segítek neki. Azért baszod, mert van jobb dolgom, mint hobbiból felnyalni magam után folyamatosan. Szóval nekem ez egy nagy plusz, hogy ő ilyen laza.
Azt is szeretem, hogy mindenbe rak chilit.
Örülök neki, hogy nem nimfo.
Szeretem az érdekes, de teljesen haszontalan kérdéseit és a debil ötleteit. Kreatív, okos lány, néha túlságosan elragadtatja magát az abszurd ötletekkel és ez a jó benne.
Szeretem, mikor random nekiáll énekelgetni vagy táncolgatni a nappali közepén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!