Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkosag a páromtól, hogy szerettem volna együtt vacsizni vele és 3 féle dolgot főztem neki és ő most pizzát rendelt?
Amiért jó idő van és tegnap vettünk egy új kertibutort szerettem volna vele vacsizni, de o megette a másodikat, nem is az egeszet és utána most pizzát rendel.. ja és holnap van neki is meg nekem is a szülinapunk.
Látja egyébként hogy rossz kedvem van de nem tesz ellene semmit se, csak néha beszól. Nálatok is szokott ilyen lenni? Holnap 23/L :D
Nálunk ilyen 5 év alatt egyszer nem fordult elő.
Elég nagy bunkó a bárod :(
24L
Gratulálok a párválasztáshoz.
Miért is ragaszkodsz egy olyan emberhez, aki magasról tesz rád? (költői kérdés, magadnak ne hazudj!)
Mióta vagytok együtt?
Nekem a párom olyan (mint kiderült), hogy jön egy klikk az agyára, hogy neki mit van kedve enni, és akkor is képes lenne pizzát rendelni vagy elmenni a Burger kingbe ha amúgy tele van a hűtő.
Ezért az összeköltözés után gyorsan leszoktam róla hogy "főzök" rá, általában akkor főzök ha én megkívánok valamit és kedvem van hozzá, ő meg "eszik azt ha akar", ilyeneken nem fújom fel magam, mert tudom hogy ha ahhoz van kedve akkor kínai instant levest fog enni a gulyásleves helyett. Fura, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!