Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkosag a páromtól, hogy szerettem volna együtt vacsizni vele és 3 féle dolgot főztem neki és ő most pizzát rendelt?
Amiért jó idő van és tegnap vettünk egy új kertibutort szerettem volna vele vacsizni, de o megette a másodikat, nem is az egeszet és utána most pizzát rendel.. ja és holnap van neki is meg nekem is a szülinapunk.
Látja egyébként hogy rossz kedvem van de nem tesz ellene semmit se, csak néha beszól. Nálatok is szokott ilyen lenni? Holnap 23/L :D
Miért ne főzhetne akár 3 dolgot is a párjának?
Legközelebb szerintem beszéljétek meg, hogy ki mit akar enni.
Látja egyébként hogy rossz kedvem van de nem tesz ellene semmit se, csak néha beszól.
Borítékolom hogy itt nem a kaja a probléma,csak a tünet már. Mintha két idegen lennétek,főzöl neki,ő pizzát rendel,rossz a kedved ő beszólogat.. What? Mi ez,mert hogy nem normális párkapcsolat az biztos.
"de o megette a másodikat, nem is az egeszet"
Tehát akkor csak evett abból amit főztél, vagy nem?
Egyébként boldog szülinapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!