Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagyrésze miért mindig ezzel a wc ülőke sztorival jön?
Nekik ugyanannyi idő lehajtani mint nekünk,nem?
És azt mondják, hogy mi nem gondolunk a nőkre, ennyi erővel, ők nem gondolnak a férfiakra w téren, nem?
Csak kíváncsi vagyok a véleményekre
1.a wc ülökene a wcn van a helye mert úgy szép
2.neked se lenne kedved a pisit/vért takarítani az ülőkéről
3.a nők úgy szeretik ha le van hajtva
L
Nemhogy mindent úgy hagyunk vissza, ahogy találtuk?
Ha le volt hajtva és felhajtod, akkor hajtsd vissza!
De "élőben" én se hallottam még ilyen problémáról.
Én vagy 40 éve kisajátítottam a WC, konyha, fürdőszoba takarítását. Azóta ülve pissantok.
Én már egy ideje ülve pisilek (27, férfi), még mindig fura, de határozottan azt mondom, hogy tisztább a WC, takarítani sem kell annyit.
184 cm magas vagyok, állva pisálásnál, amikor ilyen magasról hullik a húgy, akkor az fröcsög össze-vissza, mikor ,,földet ér" a WC-ben, és ez nem célzás kérdése.
Amíg állva pisiltem, nekem egyszer volt ilyen ülőke-problémám lánnyal. Megmondtam neki, hogy neked semmivel sem nagyobb feladat lehajtani, mint nekem. És amikor pisilünk, én magamnak felhajtom, amikor te pisilsz, akkor magadnak lehajtod.
36-os voltam. Volt egy olyan is, ez már csak közvetve kapcsolódik a témához. Fogmosás közben egyik exem állandóan folyatta a vizet, én pedig mindig elzártam közben, mert minek folyatod a vizet, amíg nem kezded el az öblítést.
Az észszerűség ellenére, nem volt hajlandó elzárni addig a vizet, mert ő így szokta meg.
35-ös úgy a legtisztább :)
36-os én 193 cm vagyok és nem fröcsög. Talán célozni kéne megtanulni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!