Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítenél meg egy érettebb, okos, finomabb szép lányt? (kis sztorival)
Figyelt kérdés
Képzeld el például, hogy egyik hétvégén napközben elmész a kisboltba. Ráérsz, nem kell sietned sehova. Utad egy téren vezet keresztül, ahol a sok bámészkodó, fényképező turista és futkosó kisgyerek között hirtelen meglátsz egy lányt. A lépcsőn ül és könyvet olvas. Ránézésre húsz év körüli. Gyönyörű arca nyugalmat és értelmet sugároz. Hosszú, szép világosbarna a haja, divatos könnyű nyári ruhában, kis szoknyában van. Akarva se tudod levenni a szemedet a kedves arcáról és a szép alakú, napbarnított lábairól... Azon tűnődsz, hogy megőrülsz, amíg meg nem szólítod és legalább a nevét meg nem tudod. Elhatározod, hogy előszeded a legjobb énedet. Hogy indulnál el? Mit mondanál neki? Lányok, a ti véleményeteket is várom, hogy milyen közeledési módnak örülnétek a lány helyében.2012. szept. 9. 23:10
1/4 anonim válasza:
Ezt add ki könyvben...
Amúgy... A lábaimmal indulnék el a helyedben, meg pl. mond azt, hogy "Szia!", annak én biztos örülnék. De gondolom már vagy megtörtént az eset, vagy lekéstél róla, vagy nagyon durván ráhibáztam, és a képzelet szüleménye ez a mélység.
2/4 anonim válasza:
lány vagyok...
ez nálam rossz berögződés, egyszerűen elhajtom azokat az embereket akik az utcán leszólítanak.
egyik barátnőmet így erőszakolták meg, szóval innen eredhet ez a bizalmatlanság..
3/4 anonim válasza:
Ülj le mellé, és mutatkozz be. Légy kedves.
Ha elhajt ezen kívül, az nem a te bajod, te őszintén közeledtél, nem a te hibád lesz.
Amúgy tényleg a lábaiddal kéne kezdeni...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, leginkább azért kérdeztem, hogy ki hogyan képzelné el magát egy ilyen hirtelen jött, nemigen visszatérő, nem mindennapi helyzetben... :)
2012. szept. 27. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!