Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy választás előtt állok! Melyik lányt válasszam? (bővebben lent)
kezdjük a legelején:19 éves békésmegyei srác vagyok
van 2 lány az életemben! eggyikkel sem járok de mind2 elég komolynak igérkezik! de mivel én úriember vagyok ezert nem teszem meg azt amit a sok tahó hogy 1x-e két lánnyal járok
naaszóval az eggyik lány:
velem eggy idős 19 éves szép kreolbőrű hosszú fekete hajjal
itt lakik ahol én de pestre jár suliba! nagyon jól elvagyok vele tetszik a humora elég kedves lány lassan 1 éve ismerem chatről kicsit prűd és eggyáltalán nem átlagos lány! messze elrugaszkodik a többi lánytól, a divattol es mindentől ami naggyabol engem sem erdekel
a másik lány:
gyönyörű szép lány 23 éves 20 km re lakik tőlem rengeteg közös van bennünk kicsit husos lány (ami engem eggyáltalán nem zavar) barna haj és kék szemei vannak vele is nagyon jol eltudok beszelni de ő más! rendkivül népszerű fiuk körében! és sok alkalmi kapcsolata volt meg kicsit perverz is(durva sex)és tőle félek hogy mivel sokat tapsztalt ezert keves lennek neki! (nem csak sex terén)
ti mit tennetek a helyemben? melyik lányt választanátok???
azt akivel gyönyörű esetleg hosszu kapőcsolatod lehetne és 1000% hogy hűséges lenne de csak 2 szer látnád 1 héten vagy at akivel minden nap tudnal talalkozni!az agyban sem lenne gond és jol ellennél vele de rövid lenne a kapcsolat olyan szempontbol hogy lehet hogy keves leszek neki!
ti hogy döntenétek? lehetőleg értelmes válaszotokat előre is köszönöm!jah és ui.:nem sextarsat keresek! nem vagyok taho ember! 1 rendes jó boldog kapcsolatot akarok!
OLYAN SZÓ NINCS, HOGY EGGY.
ÍRD LE 6X EGYMÁS UTÁN, HOGY EGY.
EGY
EGY
EGY
EGY
EGY
nem azert mert nem olvastad el hanem mert ilyen véleménnyel vagy!!! aljanép...
nekem a két lány keveréke kéne! minden nap szeretni tudjam! de ugyanakkor ne csaljon meg!
én nem srác vagyok!!! férfiként gondolkodok! nem dugni akarok!!!
boldog kapcsolatban akarok éllni!
Azt javaslom, szard le mindkettőt és keress egy harmadikat.
Indoklás:
Az első kisebbségi, a második pedig egy r.i.b.a.n.c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!