Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A nők nagyrésze miért mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagyrésze miért mindig ezzel a wc ülőke sztorival jön?

Figyelt kérdés

Nekik ugyanannyi idő lehajtani mint nekünk,nem?

És azt mondják, hogy mi nem gondolunk a nőkre, ennyi erővel, ők nem gondolnak a férfiakra w téren, nem?

Csak kíváncsi vagyok a véleményekre

2020. ápr. 21. 14:40
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
91%

Számomra fura, ha valakinél tátong a budi.

Mi mindketten lecsukjuk a fedelet. Aztán hogy valaki az ülőkével együtt hajtja fel-le vagy anélkül, az magánügy, de nekem eleve taszító ha a fedél nyitva marad.

Amúgy meg... nem az idő vagy az energia, hanem rohadt kellemetlen mikor éjszaka fél centi híján beletoccsansz a wc-be, mert valaki nem volt képes visszarendezni.

2020. ápr. 21. 15:41
 22/39 anonim ***** válasza:
77%

Harom baratom volt es egyiknek se en mondtam, hogy ulve pisiljenek, hanem mindenki magatol ulve pisil. Apam is ulve pisilt mindig anno es anyam ferje is ulve pisil. Egyeb ferfiakrol nem tudok, de szivesen korbekerdezek nektek meg par ismerost, szerintem boven az ulvepisiles nyerne.

Talan ha legkozelebb azon gondolkodtok, miert valasztanak a nok mas ferfiakat helyettetek, lehet az lesz a gond, hogy mas ferfiaknak nem buzlik mindenuk az egesz lakast elaraszto budiszagtol.

2020. ápr. 21. 15:42
 23/39 anonim ***** válasza:
17%
Sohasem foglalkoztattak a wc ülőkék. Xarjon, hugyozzan, fosson a kedvesem, ahogy neki jól esik. 36/n
2020. ápr. 21. 15:52
 24/39 A kérdező kommentje:

Nem tudom pontosan hanyadik válaszoló írta, de miért pisálnánk körbe a wc-t? Nem pisilés közben kell recsizni, akkor meg lehet célozni is. Vagy csak én vagyok ilyen egyedi?

(egyébként jogos, én is mindkét fedelet lehajtom)

2020. ápr. 21. 15:54
 25/39 anonim ***** válasza:
86%

A WC mondjuk 30 cm magas, te meg 70 centiről hugyizol bele. Nem kell félrepisálbi ahhoz, hogy a cseppek össze-vissza fröcsögjenek. Gondolom életedben nem takarítottad magad után a budit...

Es csatlakozom azokhoz, akiknek a párja van olyan intelligens, hogy KÉRÉS NÉLKÜL ülve pisil. Pont a fent említett miatt. Mert hogy lakott egyedül, és hamar rájött, hogy hiába tud célozni, attól még tiszta húgycseppes lesz az egész klotyó.

Az ülőkén viszont sosem vekengek, pont letohojom, hogyan hagyja valaki. Ha fel van hajtva, akkor lehajtom és kész.

2020. ápr. 21. 16:02
 26/39 anonim ***** válasza:
40%

PL. apám ülve pisil, de ez abszolút az ő döntése. Neki így kényelmesebb, és mivel elég magas, így nem akar célozgatni. Nem gondolom kevésbé férfinak.

Párom állva pisil. Régebben én is szóltam neki, hogy miért ne hajtja vissza a deszkát. Ugyanazt a választ kaptam, mint itt a kérdésben, hogy ugyanannyi idő nekem is lehajtani. Mondom ok: én nem fogom felhajtogatni pisi után, ő meg nem hajtja le. Kvittek vagyunk, mindkettőnknek van egy plusz mozdulata pisi előtt. Megszoktam amúgy, nem fogok ebből cirkuszt csinálni, sokkal fontosabb kérdések is vannak az életben.

2020. ápr. 21. 16:34
 27/39 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%
A magasságot sokan írjátok. Az én férjem 206 cm magas, a wc-nk meg elég alacsony. Tehát gondolom nála innen (is) ered hogy ülve pisil.
2020. ápr. 21. 16:41
 28/39 anonim ***** válasza:
Bazz a 45% válaszát (leső oldal) lepontoztam véletlenül, pedig teljesen egyetértek vele. Elnézést.
2020. ápr. 21. 17:03
 29/39 anonim ***** válasza:
92%

Soha senkit nem láttam még ilyesmiről vitázni a valóságban, csak filmekben.

Nekem pl az az alapvető, hogy lehajtom a vécé fedelét használat után. Nálam ez olyan dolog, mint hogy a konyhaszekrény ajtaját sem hagyod nyitva, miután kivettél egy poharat, az ajtót is becsukod magad után, akkor a budit sem hagyod ott magad után, mint eb a sz#rát Szerintem nekem ugyanannyi idő felhajtani a fedelet, üríteni, lehúzni és visszacsukni, mint egy férfinak.

2020. ápr. 21. 17:03
 30/39 anonim ***** válasza:
68%
Csak epp kedves kérdező sok ferfi nem tud celozni es osszehugyozza a wc kornyeket ami budos es nyomot hagy. Takaritani mar annyira nem sikerül. Raadasul sz...ni neked is kell ergo a wc ülőke helye leginkabb a wcn van, ha meg vendégek jönnek vagy nem akarod h minden bacis legyen a wc lehuzasanal meg a fedelet is ra kene hajtani
2020. ápr. 21. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!