Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők rendszerint miért akadnak ki azon ha nincs lehajtva a WC ülőke?
Figyelt kérdés
fél másodperces mozdulat lehajtani. Nem értem. Vagy ez csak egy ürügy hogy házisárkánykodhassanak?2016. márc. 15. 16:27
1/15 anonim válasza:
Ha fél másodperc lehajtani, akkor miért nem teszed meg te?
2/15 anonim válasza:
Mert akkor nem tudnak egyből ráülni és fektetni a kábelt
3/15 anonim válasza:
Én nem akadok ki, de mondjuk ha már számtalanszor megkértem, hogy hajtsa le, akkor már csak idegesítene, ha 101-jére is úgy hagyja.
A WC-ülőke pedig normál, alaphelyzetben is le van hajtva, szóval ha már felhajtod, akkor hajtsd is vissza.
4/15 anonim válasza:
jobb szeretem, ha a macska nem iszik a wc-ből.
5/15 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy azzal mi a baj, ha TELJESEN lehajtóm a fedelet? Mert én úgy szoktam. Az csak a nőknek kényelmes, hogy csak az ülőkét hajtjuk le, de ennyi erővel akkor nekünk meg az a kényelmes, ha nem hajtjuk le.
Engem pont az idegesít, hogy a lányok csak az ülőkét hajtják le, a fedelet már nem.
6/15 anonim válasza:
Engem csak akkor zavar, ha ott toporgok a WC előtt, amiből egy van a lakásban, egy családtagom meg beköltözött, aztán mikor végre felszabadul a kis helyiség, akkor én sietve ráülök, mert már félúton van, ami ki szeretne jönni, és nem is figyelem, hogy hagyta. Azért általában nem futok bele ilyen meglepetésekbe, de ha mégis, akkor ilyen esetekben nem jól jön ki, viszont ilyen miatt még nem csináltam problémát. :-)
7/15 anonim válasza:
Engem no letemre ez epp nem erdekel. Ha ugy hagyta lehajtom...Ellenben en masra vagyok allergias pl. a haloszoba padlon felejtett zoknira;)
8/15 anonim válasza:
Engem speciel csak azért, mert megszoktam, hogy le van hajtva, nem figyelek, nagy sietve ráhuppanok és igencsak meglepődök. :D
De amúgy nem akadok ki rajta, apróság. :)
9/15 VirágésBence válasza:
Annyiszor hallottam már ezt :D Egyébként nem azon akadnak ki, hogy le kell hajtani, mert tényleg csak fél perc, hanem, hogy már 500szor elmondták és még mindig nem érdekel, vagy ha este úgy marad és félkómásan az ágyból kikelve nem veszi észre és beleplaccsan, mert az tényleg kellemetlen tud lenni és szerintem mindenki ideges lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!