Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A nők nagyrésze miért mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagyrésze miért mindig ezzel a wc ülőke sztorival jön?

Figyelt kérdés

Nekik ugyanannyi idő lehajtani mint nekünk,nem?

És azt mondják, hogy mi nem gondolunk a nőkre, ennyi erővel, ők nem gondolnak a férfiakra w téren, nem?

Csak kíváncsi vagyok a véleményekre

2020. ápr. 21. 14:40
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
38%
Eleve okádék az a férfi, aki otthon állva hugyozik. Látszik, hogy sosem takarított wc-t.
2020. ápr. 21. 14:41
 2/39 anonim ***** válasza:
42%
A wc ulokenek a wc-en a helye. Azért van.
2020. ápr. 21. 14:42
 3/39 anonim ***** válasza:
41%
Valamin hisztizniük kell.
2020. ápr. 21. 14:45
 4/39 anonim ***** válasza:
80%

1. Amint már írták a wc ülőkének a wcn a helye. Akinek kel hajtsa fel oké, de akkor utána helyezze vissza az eredeti helyzetébe.

2. Ha te körbehugyozod a wc-t, a peremét stb az elég undorító, nehogy ahhoz már más nyúlkáljon.

3. Ha körbehugyozod a wc-t , utána te takarítod fel? Ha nem, akkor tessék abbahagyni a hisztit.

4. Ennyit igazán meg lehetne tenni, nem törik le a kezed.

2020. ápr. 21. 14:47
 5/39 anonim ***** válasza:
78%
neked is szükséged van rá lehajtva is, gondolom, nem állva kakkantasz
2020. ápr. 21. 14:50
 6/39 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
88%
Sose értettem az ülőke mizériát. Az én férjem valamiért van annyira értelmes, hogy nem csak az ülőkét, hanem a legfelső, teljes részt is lehajtja (aminek nem tudom a nevét :D ).
2020. ápr. 21. 14:55
 7/39 anonim ***** válasza:
84%

Szerinten ez az egyik legprimitívebb, legfölöslegesebb mindennapi vitatéma, ezt talán már csak a "ne ott nyomd meg a fogkrémestubust" űbereli. Ha a pasi állva pisil és nem felejti el hajtsa le (amúgy van olyan akinek nem kell felhajtani), ha pedig elfelejti lehajtani akkor a nő megcsinálja ha használja a wc-t. Mert ugye látha hogy le van hajtva, mert mielőtt ráül, rá is néz, nem befarol a fürdőbe és úgy ül rá...

Nekem fel se tűnt ez soha, és azt tartom, hogy az ilyenek az unatkozó, egymástól elhidegült emberek hülye játéka, akik életében már semmi tartalom nincs, ezért egymást bszogatják hogy legyen már valami... N

2020. ápr. 21. 15:01
 8/39 anonim ***** válasza:
43%

Sztereotípia. Női kötelező hiszti!

Ugyanaz, minthogy a nőknek az anyósukat zsigerből utálni kell. .... van a férfiaknál is ilyen, pl az hogy az apukáknak légpuskát kell venni, ha a lányuk 15 éves lesz.

A WC ülőkét mindenki megszokás szerint kezeli. Ismertem olyan családot, ahol a WC ülőke teljesen le van hajtva (a teteje is), de olyat is, ahol fel van hajtva minden esetben. Normális ember nem vesz át ezekből a másik nemet folyamatosan cseszegetésre ösztökélő szokásokból. Bemegyek, megnézem hogy áll. Ha fent van lehajtom, ha lent van, akkor szép csenben ráülök. Ennyi. Az élet nem arról szól, hogy az egyik nem minden élethelyzetben alárendeli magát a másik nemnek! Alkalmazkodni kell egymáshoz. Szimbiózisban élni! Egymás MELLÉ vagyunk rendelve, nem ALÁ-FŐLÉ!!!!!!!

2020. ápr. 21. 15:11
 9/39 anonim ***** válasza:
25%

Barátnőm jött az ülőke lehajtás szotirval.

Megkérdeztem tőle, hogy neki mennyivel nehezebb/több munka lehajtani, mint nekem felhajtani.

Azt mondta, hogy jogos. Azóta nem jön ezzel.

Okos nőt kell választani, aki képes eljutni odáig, hogy ugyanannyi mozdulat neki, és nekem is :)

2020. ápr. 21. 15:12
 10/39 anonim ***** válasza:
63%
Nalunk mindketten lehajtjuk. Plusz a ferjem ulve pisil itthon
2020. ápr. 21. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!