Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a párommal, Ő 50éves férfi én 40 éves nő, az együtt élésnek lett vége.

Hogy miért lett vége? Mert bántalmazó kapcsolat volt, amiből sikerült kitörnöm hála az Úrnak!

De most azt csinálja, amiről tudja, hogy engem bánt. Névnapi buliba megy, oda se karantén. Amivel amúgy nem volt semmi bajom, amíg együtt éltünk, de most fáj, hogy bejelentette.

Mit akar ezzel?

Direkt ezért felhív hogy este elmegy.

Direkt felhív, hogy mással beszélhessen mutassa hogy Ő mulyen fontos. Pontosítok felhív, pontosabban visszahívatja magát, mire beszélgetni kezdünk, mesélek valamit szokás szerint nem figyel, másokkal dumál közben, és nem is érdekli mit mondtam. Oké ha lesz@r, de minek hív fel?

Meg meséli, hogy Ő mennyi helyre elmegy, mert Ő még dolgozhat. Amúgy pont nem érdekel hova ment eddig, de most roszul esik hallgatni.

Nem akar semmiből se engedni, csak úgy kellek neki ahogy Ő jónak látja, ennek sokszor hangot is ad. Tehát nem engem akar, de akkor miért nem kopik le, miért keresgél?

Váltsak számot?

Köszönöm ha valaki ír!

2020. ápr. 18. 12:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyre válaszolj. Minek veszed fel neki a telefont?
2020. ápr. 18. 14:07
 12/14 A kérdező kommentje:

Mindegy nem jó ma meg tegnap a körforgás itt fenn.

Sokszor volt, hogy feljöttem ide a kérdésemmel,megértést és jó segítséget kaptam, építő kritikát is, de tanácsot is.

Most nem jött be...

Még azt írta valamelyik itt nekem akiben privátban ráírtam, hogy segítsen olvassa el a kérdésemet, és ha tud válaszoljon, hogy nárcisztikus pszichopata vagyok, és Ő nem válaszol, mert én mit kényszerítem erre és még azt is írta hogy TAKARODJ!

Pedig egy értelmes hozzá szólása miatt írtam hátha nekem is segít, erre ezt kapom a kedvességért.

NA ezért megérte ide jönni.

Miért vettem fel a telefont, mert remémykedtem, hogy valami szépet mond, azért mert naív voltam, mert szerettem volna jót gondolni a másikról. Nem haragvóan váltunk el, az majd lehet most jön, ha tovább folytatja.

Ennyi, nincs titok.

2020. ápr. 18. 14:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyerekes, szánalmas viselkedés tőle. Ezek után fölösleges felvenned a telefont, úgysem számíthatsz semmi jóra, az a legegyszerűbb, ha tiltod, kár ezen stresszelned magad.
2020. ápr. 19. 13:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért csilálja, mert hagyod, mert megteheti, mert jólesik neki, mert nem engedtétek el egymást. Hirtelen ennyi a tippem.
2020. ápr. 19. 16:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!