Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja?
Szakítottunk a párommal, Ő 50éves férfi én 40 éves nő, az együtt élésnek lett vége.
Hogy miért lett vége? Mert bántalmazó kapcsolat volt, amiből sikerült kitörnöm hála az Úrnak!
De most azt csinálja, amiről tudja, hogy engem bánt. Névnapi buliba megy, oda se karantén. Amivel amúgy nem volt semmi bajom, amíg együtt éltünk, de most fáj, hogy bejelentette.
Mit akar ezzel?
Direkt ezért felhív hogy este elmegy.
Direkt felhív, hogy mással beszélhessen mutassa hogy Ő mulyen fontos. Pontosítok felhív, pontosabban visszahívatja magát, mire beszélgetni kezdünk, mesélek valamit szokás szerint nem figyel, másokkal dumál közben, és nem is érdekli mit mondtam. Oké ha lesz@r, de minek hív fel?
Meg meséli, hogy Ő mennyi helyre elmegy, mert Ő még dolgozhat. Amúgy pont nem érdekel hova ment eddig, de most roszul esik hallgatni.
Nem akar semmiből se engedni, csak úgy kellek neki ahogy Ő jónak látja, ennek sokszor hangot is ad. Tehát nem engem akar, de akkor miért nem kopik le, miért keresgél?
Váltsak számot?
Köszönöm ha valaki ír!
Ha szakitottatok, akkor nem teljesen mindegy neked, hogy kivel hova megy?
Miert telefonalsz vele egyaltalan?
Ne haragudj, de ha nem irod oda, hogy 40 vagy, azt hittem volna, hogy olyan 16 körül lehetsz...
:D ez sajnos a te "szegénységi bizonyítványod". Ne érts félre , nem bántásból írom! De itt veled is baj van , hogy hagyod magad befolyásolni , és még mindig kihasználni.
Vele meg főleg óriási baj van...
Sok erőt kívánok neked , hogy le tudd zárni!
Szuperek vagytok!!!
Mindenki aki a kérdésre válaszol kap zöld kezet!!!
MIÉRT CSINÁLJA???
Köszönöm 4-es. 😊
Ment a zöld👋
Azért csinálja, mert fogadod a hívását még mindig. Most őszintén, miért érdekel téged, hogy szakítás után hová megy? Aminek vége, annak vége. 40 évesen lehetne mâr annyi eszed, hogy nem pitizel egy ilyen embernek,valamint nem azzal foglalkozol, hogy ő mit miért tesz a kapcsolat vége után. Itt az a lényeg, hogy téged miért érdekel egy olyan ember, akivel állítólag bántalmazó kapcsolatban voltál. Na erre keresd meg a választ,ne az ő viselkedésén töprengj. Sok sikert.
45/N
'7
Rendben, köszönöm!
Van pszichológusom akivel ezt boncolgatjuk, hála az Úrnak, most online, nem kell a vírus idejére lemondani róla.
De mivel nehéz, és érdekel más hogy látja feljöttem ide kérdezősködni.
Mert a válaszokból én legalábbis sokat tanulok magamról. És a bántó válasz, valójában építő. És be is épül csak nem olyan gyorsan. Túl mély az otthonról hozott seb, plusz most szereztem ezzel a pasivel egy újabbat.
Köszönöm annak aki írt!
🤗
Nem mindenki olxan rafinált kígyóbűvölő mint az utsó!!!
Csak itt veri magát, de segíteni nem segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!