Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lakatlan szigetre kerül egy 25 körüli luxusnő és egy picit idősebb átlagférfi, egycsalád lesznek, gyerekük lesz. Ha 10 év múlva visszakerülnek a társadalomba, együtt maradhatnak? Túl nagy lesz a változás? F/44
Figyelt kérdés
2020. ápr. 13. 18:24
11/12 anonim válasza:
retardált feminista vadállat. miből szeded h nincs barátnőm? honnan veszed h nekem mim van vagy mim nincs? azért mert lemerem írni, hogy véleményed egy marék légy véleményével egyenlő, mert semmiféle alátámasztás nincs a mondandódban, csak újjalmutogatás, "pfuuu de gonosz, lúzer mert visszaszól", azt már megint képzelegsz. Én nem te vagyok, nekem van pénzem, barátnőm, egzisztenciám, házam, életem és testem is, amiért megdolgoztam, és nem elvártam mástól. Csodálkozol h a magadfajta ostoba kettősmércés véglények miatt leírnak egy egész csoportot, pedig nők között is van ember, nem csak degenerált életképtelen ösztönlény van, csak arányaiban van túlsúly a magadfélékre.
12/12 anonim válasza:
Milyen kedves stílus, látom intelligens is vagy, meg rendes pasi is, igaz?
Tehát szerinted normális dolog hogy egy nő akarata ellenére adja át a testét használatra egy pasinak akihez nem vonzódik és nem köti semmi. És az az önző, aki ezt megtagadja. És nem veszed észre, hogy a te készülékedben van a hiba....mondjuk a százalékod is beszédes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!