Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változott az ízlésed - az utóbbi években - a másik nemmel kapcsolatban?
Olyanra gondolok pl., hogy régebben észre sem vetted a szakállas férfikat, de egy ideje ők tetszenek, vagy egy bizonyos testrésznek ez idáig nem tulajdonítottál jelentőséget, mostanában pedig elsők közt nézed meg.
A nincs zsánerem, nem ez alapján keresek párt, tök mindegy csak nő legyen, leadtam az igényeim kommentek feleslegesek a kérdés a szempontjából.
Folyamatosan változik egész életem során.
De sosem voltam az (szerintem a legtöbb férfi nem is olyan), aki felírja, hogy neki csak X magas, Y hajszínű, Z súlyú nő tetszik, és mindenki más kizárva. A csinos nők vonzanak, legyenek alacsonyak vagy magasak, szőkék vagy barnák (a barátnőim is mindenfélék voltak külsőre).
Így aztán az ízlés változása kevésbé látványos, mint pl annál a csaj haveromnál, aki csak éz kizárólag egyféle pasival járt, és mikor megjelent az ellentétével, akkor mindenki ledöbbent.
Igen. Sosem jöttek be a nálam fiatalabbak, de most, hogy elmúltam negyven és több harminc akárhány éves is próbálkozott nálam, lassan kezdek felfigyelni erre a korosztályra. Mondjuk mivel én komolyat keresek, ez necces, de mondjuk úgy, most már nem kizáró tényező, ha pár évvel fiatalabb nálam.
És mostanában tetszik a szakáll is, ha ápolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!