Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változott az ízlésed - az utóbbi években - a másik
nemmel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok pl., hogy régebben észre sem vetted a szakállas férfikat, de egy ideje ők tetszenek, vagy egy bizonyos testrésznek ez idáig nem tulajdonítottál jelentőséget, mostanában pedig elsők közt nézed meg.
A nincs zsánerem, nem ez alapján keresek párt, tök mindegy csak nő legyen, leadtam az igényeim kommentek feleslegesek a kérdés a szempontjából.
nekem teljesen. sosem hittem volna,hogy egy kopasz szakállas, sportos férfihoz fogok vonzódni valaha.. de nagyon is megtörtént. nem a kinézete miatt,hanem a lelke ami elvarázsolt. szerintem ha nem ismerném akkor simán elmehetne mellettem az utcán
2020. ápr. 13. 18:44
12/18 anonim válasza:
Elfogadóbb lettem az arcszőrzettel kapcsolatban. Már van, hogy kifejezetten tetszik is.
2020. ápr. 13. 20:21
13/18 anonim válasza:
Külsőre nem igazán, soha nem is néztem a külsőt csak önmagában. Belsőre viszont rengeteget. Ebben nyilván szerepe van annak, hogy megtaláltam a számomra tökéletes embert. Azóta a férfiak 90%-át a legkevésbé sem találom vonzónak vagy jónak. Ahogy magamat is jobban megismertem úgy lett egyre tisztább a kép, hogy mi az a tulajdonságegyüttes amivel együtt tudok élni.
2020. ápr. 13. 22:49
14/18 anonim válasza:
Igen. Régen lent tartottam a mércét, mert azt hittem, hogy max a húsosabb, szőrös pasiknak kellhetek. Aztán megismertem egy testépítőt, aki oda még vissza volt értem, miután vele vége lett összejöttem egy másikkal. Kicsit fentebb raktam a lécet. Már nem elégszem meg az igénytelen, bunkó barmokkal.
2020. ápr. 13. 23:25
15/18 anonim válasza:
Fiatalabb koromban csak a hosszú hajú férfiak tetszettek, most csak az nem. Lehet kopasz, rövid hajú, de hosszú hajú ne legyen.
2020. ápr. 23. 00:36
16/18 anonim válasza:
Olyan tekintetben nem, hogy meg mindig a “cuki arcú” alacsony lányok tetszenek, viszont eddig volt egy barna haj barna szem vagy barna haj kék szem becsípődésem, mostanság nagyon nagyon elkezdtek tetszeni a szoke haj zöld/kék szemű lányok is. (Nálam is ez utóbbi a kombináció) 29/F
2021. jan. 25. 18:34
17/18 anonim válasza:
Régebben mindig is álmodoztam, hogy majd lesz barátnőm, akit elveszek, lesznek gyerekek, stb. Ez azóta annyit változott, hogy rájöttem, hogy esélyem sincs még csak egy alkalmi szexkapcsolatra sem, nemhogy minderre, amit felsoroltam. Szóval abba fejeztem a próbálkozást.
2021. jan. 26. 11:59
18/18 anonim válasza:
Inkább úgy 8-10 éve vettem észre magamon változásokat ilyen téren.
Pl.:
- elkezdtek megtetszeni borostás vagy szakállas férfiak is (az ápolt szakállúak, és nem a Vejnemöjnen jellegű szakállak)
- elkezdtek megtetszeni hosszabb hajú férfiak is
- olyan férfiak is kezdtek megtetszeni, akiknek korábban nem tetszett volna az arca (pl. nem tartottam férfiasnak, mert nem olyan arcéle van, kerekebb arc stb.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!