Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar egy kapcsolatban élő férfi egyszeri szexet egy másik nőtől, mikor otthon is minden rendben van?
Nagyon okos vagy! 🙂
Otthon a kényelem, máxnál az izgalom.
Ilyen esetekben otthon aligha van minden rendben...
Aztán pedig - alkalom szüli a tolvajt. Van aki ellenáll, van aki enged a kísértésnek. Embere és jelleme válogatja.
A férfiak többsége él az alkalommal és megeszi a tiltott gyümölcsöt (A nők sem sokkal különbek ám!).
Ffi.
Nem tudom, talán azért mert nincs gerincük.
Én pont pár napja küldtem el egy férfi ismerősömet (az egyik barátnőm öccse ráadásul) melegebb éghajlatra messengeren, majd töröltem és tiltottam is onnan, mert még a menyasszonyát is ismerem és bepróbálkozott, mondván hogy nekem nincs párom, akkor miért ne.
Előbb tudod, aztán mégis megkérdezed... egyre furcsább lesz. Na mindegy, nem érdekel.
És ez nem férfi-nő ügy. Csak simán nem monogám a pasi. Nők sem azok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!