Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar egy kapcsolatban élő férfi egyszeri szexet egy másik nőtől, mikor otthon is minden rendben van?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mi a férfinél a mozgatórugó? Annyira megkívánja a másik nőt, hogy kell neki a szex ahhoz, hogy lehiggadjon?2019. júl. 8. 10:17
11/25 anonim válasza:
Hát én itt általában a nőket védem, de álljon már meg a menet. Jó pár nőismerősöm csinált már durva megcsalós dolgot, volt, akinél kiderült, hogy az egyik gyerek nem a férjétől van, és volt, hogy olyan nő, akit barátnőmnek hittem rámászott a barátomra (barátom elküldte).
Nők jobban titkolják ennyi, és máshogy vannak szocializálva, ami visszafogja esetleg őket.
12/25 anonim válasza:
Nők 43% a férfiak 45% a lèp a közvélemény kutatás szerint félre.Nem kell a nőknek álszenteskedni,hisz kit dugna meg a férj,ha nem valakinek az asszonyát.Érdekes,nem?
13/25 anonim válasza:
#7: a magad nevében nyilatkozz, nincsenek A Nők.
14/25 A kérdező kommentje:
Jó, hogy a kérdésre válaszoltatok az utolsó pár kommentben...:D
2019. júl. 8. 12:36
15/25 anonim válasza:
Nem tudhatod, mennyire van otthon minden rendben.
16/25 anonim válasza:
Amig egy férfi szerelmes,csak azt a nőt akarja,más nem érdekli.Majd jön a megszokás,csökken a ragaszkodás,tekinget másfelé.Azt mondod,minden rendbe otthon,hát nem úgy néz ki.Max. eljátssza,hogy rendben..
17/25 anonim válasza:
Kérdező, szerintem se nyilatkozz ki ilyesmit, hogy "mi nők". Pl én is így működök, hogy hiába van otthon minden rendben, hiába vagyok szerelmes, azt az izgalmat sose kapod vissza egy komoly, hosszútávú kapcsolatban amit a "levadászás" érzése ad. Az emberek jó része ezért megy félre, hiába kap meg mindent otthon, emiatt szerintem nem is érdemes háborogni.
18/25 A kérdező kommentje:
Nem háborogtam, csak érdekelt.
Engem stabil kapcsolatban nem érdekel a "vadászat öröme".
2019. júl. 8. 15:15
19/25 anonim válasza:
Pont ezt mondom, hogy mások vagyunk.
20/25 anonim válasza:
Talán én értelmeztem félre a kérdést de az "otthon minden rendben" azt jelenti, hogy a férfi megkapja az izgalmas, újításokkal, szenvedéllyel és intimitással teli szexet, megkapja a biztonságot, támogatják a céljaiban, szeretve és megbecsülve érzi magát. Most egy ilyet milyen normális pasi tenne kockára egy darab szexért? Vagy az, aki nem szerelmes (akkor azt jelenti, hogy otthon mégsincs minden rendben) vagy az, amelyik gerinctelen és hiába kapja meg a fentieket egy kapcsolatban, nem becsüli meg őket és pláne nem viszonozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!