Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar egy kapcsolatban élő férfi egyszeri szexet egy másik nőtől, mikor otthon is minden rendben van?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mi a férfinél a mozgatórugó? Annyira megkívánja a másik nőt, hogy kell neki a szex ahhoz, hogy lehiggadjon?
2019. júl. 8. 10:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Előző, egy dolgot nem fog tudni soha megadni egy stabil, hosszú párkapcsolat, mégpedig az izgalmat. 10-15 év után csinálhatsz bármit, nem leszel izgalmas. Ezért megy félre annyi ember.
2019. júl. 8. 15:48
 22/25 anonim ***** válasza:
Elmegyek bungee jumping-ra, ha izgalom kell. Soha nem az izgalmacskát kerestem párkapcsolatban, emberekben.
2019. júl. 8. 15:54
 23/25 anonim ***** válasza:
A kérdező a miértekre volt kíváncsi, én megválaszoltam, nem értem a problémát.
2019. júl. 8. 16:00
 24/25 A kérdező kommentje:

Ki problémázott?

20, 21-es válasz tökéletes volt, azt hiszem.

2019. júl. 8. 16:41
 25/25 anonim ***** válasza:
Vagy a látszat ellenére nincs otthon rendben minden, vagy nagyon nem monogám az illető. Vannak olyan emberek (nők, férfiak egyaránt) akik nem tudnak, vagy nem akarnak egy emberhez hűségesek maradni.
2019. júl. 8. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!