Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire és meddig lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire és meddig lehet tartós egy párkapcsolat úgy, hogy az egyik fél szereti kirakatba tenni a közös életük mozzanatait, a másik pedig nem, és amit tud, rejt a nyilvánosság elől? Voltál már ilyen kapcsolatban? Hogyan alakult?

Figyelt kérdés
2019. jan. 16. 08:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
37%
Ha nagyon rejti a nyilvánosság elől, annak oka van.
2019. jan. 16. 08:56
 2/26 anonim ***** válasza:
69%
#1: többek között lehet az is, hogy nem másoknak él?
2019. jan. 16. 08:57
 3/26 anonim ***** válasza:
69%
Az lehet, mi se rakunk ki összevissza képeket, de azért egy- két fotó fentvan rólunk, semmi extra, csak hogy együtt vagyunk valahol.
2019. jan. 16. 09:00
 4/26 anonim ***** válasza:
45%

Velem biztos nem tartana sokáig. Egyrészt csak akkor fogok parkapcsolatrol bármit megosztani, ha már minimum el vagyok jegyezve. Nekem nem hiányzik, hogy x idő elteltével valtogassam a kapcsolati státuszom. Szeretem megtartani a pillanatot magamnak.

Szerintem ott van probléma, ha valaki mindent kirak. Lehet a semmi is baj, de engem nem zavar, hogy nem osztok semmit(úgyse érdekel senkit)

2019. jan. 16. 09:01
 5/26 anonim ***** válasza:
19%
Csak kívülről láttam, online világ szerint nincs közük egymáshoz, de élőben meg házasok. :D Mindkettőt ismerem, aranyos pár, tök normálisak. Egyébként nem titkolnak semmit, csak a nő nem szeret posztolni, veszélyesnek tartja.
2019. jan. 16. 09:03
 6/26 anonim ***** válasza:
95%
Egyik szélsőséget se tartom normálisnak, és mindkettőnek oka van. Ők valószínűleg emberileg is annyira különböznek minden másban is, hogy hosszú távon nem fog működni.
2019. jan. 16. 09:04
 7/26 anonim ***** válasza:
64%
Én régen nagyon kerültem a nyilvánosságot, az exem meg mindent megosztott volna, szóval véget is ért a kapcsolat. Ma már sokkal nyitottabb vagyok.
2019. jan. 16. 09:14
 8/26 anonim ***** válasza:
63%
Azta, az már szélsőségnek számít, ha valaki nem posztolja a magánéletét? Mit mondasz arra, aki nincs jelen egyik közösségi oldalon, pszichopata?
2019. jan. 16. 09:14
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
#8-nak igaza van. Fent sem vagyok Facebookon. Biztos pszichopata vagyok. 😂
2019. jan. 16. 09:16
 10/26 anonim ***** válasza:
4%
Magánmeglátásom a köz.oldalak kapcsán : az instant meg ilyenek tiniknek való hü.eségek, viszont amikor egy felnőtt ( 20-25-30) éves embernek nincs egy db profilja, 1 db képpel az már pszichológiai eset. De nem azért mert nem tölt fel képeket magáról napi szinten, tehát nem ez a gond. Hanem a titkolózás, hogy "jajj meg ne tudja senki, hogy a világon vagyok!! " . Komoly önbizalom hiányra, meg kisebbrendűségi érzésre utal.
2019. jan. 16. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!