Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti mitől érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mitől érzitek magatokat igazán nőiesnek?

Figyelt kérdés
Nektek mik voltak (mik lennének) azok a pillanatok a párkapcsolatotokban amik segítettek igazán nőiesnek érezni magatokat? Vagy (ettől függetlenül) mi segítene építeni a szexuális magabiztosságotokat? Nem csak a szex közben hanem bármely közös pillanatotokban?

2019. jan. 14. 09:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom, alapbol annak erzem magamat, nincs hozza koze a paromnak.
2019. jan. 14. 09:42
 2/11 anonim ***** válasza:
73%

Nőnek születtem, nőnek neveltek, nőként viselkedem, nő vagyok.

Nem kell hozzá se szőrtelenítés, se selyemharisnya.

2019. jan. 14. 09:43
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Nekem az volt egy nagy löket, amikor édedanya lettem. Sokat vártunk az első gyerkőcre, amikor már szinte feladtuk, akkor fogant meg. Viszont az előttem szólókhoz hasonlóan, nekem sem volt ezzel sosem problémám, mindig is nőnek éreztem magam, egyszerűen komplexebb most a dolog 3 gyermekes anyaként, mint a sikertelen évek során.
2019. jan. 14. 10:16
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Nekem bizony voltak gondjaim a noiessegemmel. Nincsenek noies, kerek idomaim, emiatt sokaig nem mertem csinosan oltozkodni, szinte elrejtoztem a ruhaimban. A baratom viszont igazi "divatmajom", imad oltozkodni es segitett nekem kibontakozni. Most mar magamtol is osztonosen a nekem valo ruhakat valasztom, latom az adottsagaim elonyeit. Az oltozkodes tobbe nem a hibak elrejteserol szol. Vegre orommel nezek a tukorbe. :)
2019. jan. 14. 11:14
 5/11 anonim ***** válasza:
24%

A párkapcsolataim sosem segítettek ahhoz, hogy nőnek érezzem magam.

Tudom, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy nőiesnek érezzem magam... mosolyogni.

Sok férfi megjegyezte már, hogy szép a mosolyom, és ha ezt teszem kedvesebbek és udvariasabbak velem.

Ettől a folyamattól érzem magam nőiesnek és vonzónak.

2019. jan. 14. 12:37
 6/11 anonim ***** válasza:
36%

Ha magas a pasijuk.

Ezt a nők szokták érvként felhozni, hogy nem érzik magukat nőnek alacsony férfi mellett, nem lehet meghazudtolni.

2019. jan. 14. 19:52
 7/11 anonim válasza:
61%

Lehet furán hangzik, de én az orális szextől.

Nem is tudok ennél nőiesebb dolgot elképzelni, mint amikor a párom férfiasságát kényeztetem és látom rajta hogy az apróbb mozdulatok is mennyi örömet okoznak neki.

2019. jan. 14. 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért lett mindenki lepontozva? Nő gyümölcs van vagy mi? O.o
2019. jan. 15. 14:41
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
Smink, és olyan ruhák, amikben jól érzem magamat. Ja meg még pl szőrtelenítés ahol kell.
2019. jan. 15. 14:48
 10/11 anonim ***** válasza:
63%
*Ja , közös pillanatokban?:) Nekem még nem volt barátom:)
2019. jan. 15. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!